Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért válik fel a körmöm egy...

Miért válik fel a körmöm egy hét után ?

Figyelt kérdés

Kormoshoz járok már lassan egy éve. Egy pár hónapja mindig le esik valamelyik.

11 nap telt el mióta meg csináltam és már egy le esett és ezen kívül még kettő fel van válva . :(

Olyan idegesítő. Nem tudom,hogy a kormosom csinál e valamit rosszul vagy nekem gyengültek el a kormeim?

Erősített gél lakkot használ,de van van ami pár rendesen újra van építve zselevel ( talán ) mert le tört tövig miután le esett.

Mit csináljak? Mi lehet a baj? Hagyjam pár hónapig erősödni a körmöm ? Amúgy hosszura van csinálva kb S/ egy rövidebb M között van , lehet azt nem bírja?

2023. jún. 11. 07:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a munkám során is lehet sérült mivel gyorsan kell dolgoznom gyárba vagyok.
2023. jún. 11. 07:31
 2/4 A kérdező kommentje:

És úgy látom hogy a kormeim kicsit meg vannak hajolva.

Most ha megyek legközelebb sokkal rövidebbre fogom csináltatni épp hogy legyen egy kis hossza és kíváncsi leszek hogy úgy jó lesz e.

2023. jún. 11. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd!
2023. jún. 11. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl hosszú, és nem vigyázol rá.

Az erősített géllakknak vannak korlátai, nem egy olcsóbb műköröm.

2023. jún. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!