Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Augusztus óta válik le a...

Augusztus óta válik le a körmöm és óraüveg szerűen nők vissza. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sosem lakkozom a körmöm, szerintem évek óta nem volt kifestve. Augusztusban esküvőre mentem és kifestettem. Majd amikor elkezdtem lemosni észrevettem, hogy a jobb hüvelykujjamon elkezdett vízszintesen a körömágytól lenőni de beszakadozva. A napokban láttam, hogy eléggé domborúan nőtt vissza, mintha fel lenne púposodva. Allergiás lettem volna a lakkra?
2018. dec. 15. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen lakkot használtál? Használtál alaplakkot is?
2018. dec. 15. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Alaplakk? Nem is hallottam sosem, hogy ilyen kellene alá. Használnak ilyet? Nem nem használtam. Amúgy az auchanban vettem 400ft volt kb.
2018. dec. 15. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Tanácsos használni, én állandó jelleggel lakozom a körmöm.

Lehet, hogy maga a lakk minősége sem volt a legjobb (az összetevői okozták a bajt), megromlott vagy valaki már belenyúlkált. Múltkor a Rossmannban láttam, hogy egy jól szituált nő komplett sminket készített a BOURJOIS állványnál (nem a teszterekkel). A körömlakkot is simán kinyitogatják, szóval ettől is megromolhatott. Javaslom, hogy az ilyen olcsó lakknál egy jobb minőségű alaplakkot kenj alá, és a végén egy fedőlakkal fixáld. Én is használok olcsóbb márkát, de csak ebben a formában.

A körmödre pedig ajánlom a Dm saját márkás vitaminját a Das Gesunde Plus Haar Vital Komplexet (igen, tudom, hogy hajra van eredetileg, de nagyon megerősíti a körmöket is, én arra szedem)! :)

2018. dec. 15. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászt javasolom neked.
2018. dec. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!