Nőknek és férfiaknak van olyan hogy egyszercsak rádöbbenek hogy többé már jó nők, pasik?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy ez nem lassanként történik hanem hirtelen pofánver a valóság?
pl. ha nem szoktál fotót, videót csinálni, nézni magadról, és egyszer valaki csinál és meglátod magad és akkor rádöbbensz a valóságra?
Vagy egy régi ismerős rádnéz és azt mondja te megöregedtél, stb.
2023. máj. 30. 20:57
1/5 A kérdező kommentje:
mármint rádöbbennek hogy nem jó nők, pasik
2023. máj. 30. 20:57
2/5 anonim válasza:
Igazából ez nálam pont fordítva volt. Fiatalon azt hittem én vagyok a rút kiskacsa, hiába mondogatták, hogy szép vagyok kevés volt az önbizalmam, nem hittem el. Mára már van egy egészséges önbizalmam, meg vagyok elégedve magammal, nem akarok senkinek megfelelni és el tudom fogadni a hibáimat vagy változtatni rajta. Egyszóval Most értem el a "hattyú szintet"
3/5 anonim válasza:
Nekem régen ugy volt hogy ki akartak allandoan használni ma meg már végre tisztelnek és udvariasan nyomulnának es nem néznek már annak a naiv ostobának.
4/5 anonim válasza:
Nyilván szar érzés, hogy huszonévesen mindenki téged akart felszedni a discoban, 40hez közel pedig már csak a 40+OS korosztalyt érdekled, és egyre több és drágább krémet meg botoxot és hasonlókat kell használnod. De ha szerencsés vagy és életed szerelmével élsz, nem az lesz a legfontosabb hogy hányan bamultak meg aznap.
5/5 anonim válasza:
A saját korosztályában az ember sosem öreg. Mármint normálisan férfiak és nők is láttak már korukbeli meztelen testet, tudják, mire számíthatnak és nem valami irreális-virtuális photoshop képet várnak el sem maguktól, sem a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!