Férfiak, ezt így nem érzitek túl műnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen lelomboz a 6 tonna smink, műköröm, műmellek, minen csak mű...
Azt meg abazolút nem értem, hogy aki nem használ ilyesmit, azt miért titulálják sokszor igénytelennek?
Utasítottam már vissza (egyêbként egy iszonyat bájos, intelligens) nőt ezek miatt. Persze utána mindenféle szemétláda voltam.
Őszintén srácok, mi tetszik nektek egy 10 centis műkörömben?
2023. máj. 26. 08:55
11/20 anonim válasza:
#9 nekem is kijön néha 1-2 pattanás, sőt vzn6, hogy több,de én nem görcsölök ennyire rá, mert van egy egészséges önbizalmam, rendben vagyok magammal és ez látszik a kisugárzásomon is. Megsúgom, hogy ha amúgy az összkép rendben van (tehát csinosan, ízlésesen vagy öltözve, szép a hajad stb és emellett még van egy kedves, magabiztos (de nem tolakodó és öntelt) kisugárzásod a férfiak 99%-a észre sem veszi, hogy van rajtad egy fránya pattanás... Egyébként a #10-es jól írja az alapozó csak elfedi, de nem javít a helyzeten. Ez olyan mint mikor a szőnyeg alá söpröd a szemetet, ahelyett, hogy a kukába dobnád. Elrejtetted szem elől, de attól még ott van és a probléma nem oldódik meg. Inkább alakíts ki egy bőrödnek megfelelő arcápolási rutint és akkor nem lesz szükség ilyenek miatt alapozóra
12/20 anonim válasza:
Nekem a természetes dolgok tetszenek egy nőn, ha smimkeli magát de izlésesen az tetszik azért. Egy finom női illat viszont nagyon csábító tud lenni.
13/20 anonim válasza:
Zavarni nem zavar, de nem is igénylem ezeket.
14/20 anonim válasza:
#11 De ha már elfedni akarja, akkor se alapozót használjon, könyörgöm. Ez esetleg Tatabánya-külsőn egy panel aljában lévő ötvenes kozmetikusnál megy el.
15/20 anonim válasza:
Patikai minőségű, kevéssé zsíros BB krémet kell használni,fényvédővel, hidratálóval. La Roche Posay, Bioderma, stb
16/20 anonim válasza:
Jaj de naivak vagytok, ha azt hiszitek, hogy az arcápolási rutinon múlnak a pattanások. Leginkább hormonális vagy emésztésre visszavezethető okai vannak. Pl. nekem mensi előtti héten irdatlan piros patik jönnek ki az orrom melletti részen. Ezen nem segít semmilyen kencefice, mivel hormonok okozzák. De ne pont olyanok próbáljanak kioktatni, akik ragyás fejjel mennek ki az utcára. Szerintem ez igénytelenség. Én igenis inkább elfedem némi sminkkel, ha már tenni ellene nem tudok (voltam bőrgyógyásznál is).
17/20 anonim válasza:
#16 olyan nincs, hogy nem lehet ellene tenni. "Leginkább hormonális vagy emésztésre visszavezethető okai vannak. " képzeld el, nekem mind a kettő van mégis csak elvétve jelenik meg 1-2 és sosem jártam vele bőrgyógyásznál sem. Egyébként senki sem mondta, hogy ne kend magad alapozóval, ha te úgy érzed jól magad csak azt mondtuk, hogy nem megoldásként kéne rá tekinteni
18/20 anonim válasza:
A helytelen rutin és a helytelenül megválasztott termékek is okozhatnak pattanásokat. Sokan hiszik, hogy tudják mi kell neki, közben pedig fogalmuk sincs róla. Nálad is megtalálnám a lyukat, hogy hol a bibi, de az internet sajnos elviszi ezt a szakmát, szakértelmet is. Nyomatják a 30%-os hülye hámlasztókat a pattanásos bőrre és még kikéri magának, hogy hidratáljin, mert hogy az zsírosít, meg pattanásokat okoz. Nem, nem az okoz. Az okozza, ha nincs rutin. Elsősorban. Kamaszoknál, nőknél mensi előtt a hormonok, a táplálkozás mindenkinél. De ha ezek mellett van rutin, akkor nagyon elvétve jelennek meg, ahogy már más is írta.
20/20 anonim válasza:
Egy nő szépségén az igényes smink méginkább dobni szokott, személy szerint rám erotikusan hat hogyha nem natúr egy nő.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!