Férfiak, ezt így nem érzitek túl műnek?
Egyszerűen lelomboz a 6 tonna smink, műköröm, műmellek, minen csak mű...
Azt meg abazolút nem értem, hogy aki nem használ ilyesmit, azt miért titulálják sokszor igénytelennek?
Utasítottam már vissza (egyêbként egy iszonyat bájos, intelligens) nőt ezek miatt. Persze utána mindenféle szemétláda voltam.
Őszintén srácok, mi tetszik nektek egy 10 centis műkörömben?
A nők kb 5%-a tud sminkelni meg öltözködni, de majdnem mindenki csinálja, mert a nőknél ez olyan ápoltsági kérdés, mint a fogmosás. (A férfiak 95%-át a nők fogainak állapota sem zavarja, pedig szerintem jó ha felüknél van rendben ez a dolog.)
A 10 centis műköröm, ízléstelen mennyiségű vakolat, szájfeltöltés, botox, stb ebbe a kategóriába tartoznak.
A szilikonmell szerintem más. Noha én személy szerint ki nem állhatom, egy vékony nőre rakott C vagy D kosaras cici egyszerűen vonzza a tekintetet, és kiemeli a nőt a környezetéből. A probléma itt is azzal van, ha ízléstelen formájú lesz a végeredmény, vagy az illető akkora mellet rakat fel, ami már elve visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!