Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha valakinek...

Szerintetek ciki, ha valakinek izzadt a hónalja?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincs szaga meg ilyenek, csak kicsit átázik a felső

2023. máj. 24. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Dezodor(?)
2023. máj. 24. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
Hát nem szívesen mutogatnám.
2023. máj. 24. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Éppen ennek megelőzése érdekében szőrtelenítem a hónaljam és használok stiftet és spray dezodort isférfiként
2023. máj. 24. 19:00
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Van aki fintorog erre, pedig nem egészséges ha NEM izzad mikor piszok meleged van...
2023. máj. 24. 19:09
 5/14 A kérdező kommentje:

#1 a dezodor csak a szagot tünteti el, nem? Vagy az izzadást is meggátolja?

Köszi a válaszokat!

2023. máj. 24. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
16%

3as vagyok kérdező

A dezodor izzadásgátló és még illatot is ad

2023. máj. 24. 19:37
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
A dezodor csak a szagot tünteti el, tehát most szerintem az nem gáz ha foltos mert sok emberen látom meg velem is előfordul.
2023. máj. 24. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom ha valamikor olyan lesz a ruha, de hát most na normális folyatam ez, főleg nyáron. Nyilván direktben nem mutogatom senkinek. Viszont akik azt írják, hogy dezodort kellene használni, azok vagy nagyon jó genetikával rendelkeznek, vagy találtak egy újabb okot, hogy be tudjanak szólni.
2023. máj. 24. 23:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Én nem akartam senkinek beszólni csak a tapasztalatom megosztani

Izzadósabb típus vagyok és régen távol állt tőlem a hónalj borotválás és a dezodorhasználat és jellemző volt az izzadságfolt a pólón és büdi is voltam

A változást pedig a borotva és a dezodor hozta el

2023. máj. 25. 01:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, mert ez egy automatikus testi reakció. De azért ha 20-22°C ban, nyugalomban is izzad valaki, akkor ilyen-olyan következtetéseket vonnak le (pl hogy szorong, stresszes)

Sajnos csúnya a folt, ebben egyetértünk. Most pedig egy kevés hátrérmese. Van 3 féle hónaljra használatos cucc:

1) klasszik hónaljspray aka. sziszegő szappan. Pl Denim. Alkoholos, picit megtépázza a bacikat + van benne illatositó. Bármikor fújhatod, de az izzadást nem fékezi

2) IzzadásGÁTLÓ (stift, spray, golyós rettenet). Ezekben olyan anyag van -többnyire alumínium vegyület-, ami eltömíti az izzadtságmirigyek kivezető bigyóját, akadályozza az izzadást. Ha már büdös/izzadt vagy, ezeket kár is magadra fújni. Szóval fürdés után érdemes. Főleg a golyós dezodor, nagyon undorító ha az izzadtságba belehempergeted a golyóját 🤢

3) Hybrid. Ezek a legdivatosabbak. Erősen illatosított termékek, amik izzadásgátlóak is. Pl OldSpice, Rexona. 2-es és 3-as csoport hátránya, hogy hajlamosak nyomot hagyni, vagy kimoshatatlan kemény kérget csinálni a pamut ruhákra.

Előnyük, hogy hosszabb ideig védenek az izzadástól (nyári 40°C-ban ezek se, illetve a szagok ellen ilyenkor is a mosdás jelent menekvést. Kár, hogy nincs rá mód bármikor)

2023. máj. 25. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!