Szerintetek ciki, ha valakinek izzadt a hónalja?
#1 a dezodor csak a szagot tünteti el, nem? Vagy az izzadást is meggátolja?
Köszi a válaszokat!
3as vagyok kérdező
A dezodor izzadásgátló és még illatot is ad
Én nem akartam senkinek beszólni csak a tapasztalatom megosztani
Izzadósabb típus vagyok és régen távol állt tőlem a hónalj borotválás és a dezodorhasználat és jellemző volt az izzadságfolt a pólón és büdi is voltam
A változást pedig a borotva és a dezodor hozta el
Szerintem nem ciki, mert ez egy automatikus testi reakció. De azért ha 20-22°C ban, nyugalomban is izzad valaki, akkor ilyen-olyan következtetéseket vonnak le (pl hogy szorong, stresszes)
Sajnos csúnya a folt, ebben egyetértünk. Most pedig egy kevés hátrérmese. Van 3 féle hónaljra használatos cucc:
1) klasszik hónaljspray aka. sziszegő szappan. Pl Denim. Alkoholos, picit megtépázza a bacikat + van benne illatositó. Bármikor fújhatod, de az izzadást nem fékezi
2) IzzadásGÁTLÓ (stift, spray, golyós rettenet). Ezekben olyan anyag van -többnyire alumínium vegyület-, ami eltömíti az izzadtságmirigyek kivezető bigyóját, akadályozza az izzadást. Ha már büdös/izzadt vagy, ezeket kár is magadra fújni. Szóval fürdés után érdemes. Főleg a golyós dezodor, nagyon undorító ha az izzadtságba belehempergeted a golyóját 🤢
3) Hybrid. Ezek a legdivatosabbak. Erősen illatosított termékek, amik izzadásgátlóak is. Pl OldSpice, Rexona. 2-es és 3-as csoport hátránya, hogy hajlamosak nyomot hagyni, vagy kimoshatatlan kemény kérget csinálni a pamut ruhákra.
Előnyük, hogy hosszabb ideig védenek az izzadástól (nyári 40°C-ban ezek se, illetve a szagok ellen ilyenkor is a mosdás jelent menekvést. Kár, hogy nincs rá mód bármikor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!