Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok lány kövérnek érzi magát...

Sok lány kövérnek érzi magát pedig nem is kövér hanem picit teltebb és nagyon jó alakja van,ilyenkor fogyókúrazni kezdenek és borzalmas alakjuk lesz! Miért csináljátok ezt??

Figyelt kérdés

2023. máj. 24. 09:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Látjátok, pont ez a baj. Hogy mindenki ítélkezik, mindenki mindent kikér magának. Te sportolsz, jól teszed, ügyes vagy, büszke lehetsz magadra. Tapsvihar. De kit érdekel? Te ezt találod jónak. Miért vagy te jobb, mint az, aki mást tart értéknek. Nem mindenki irigykedik ám rád, csak kicsit nagyra vagy magaddal. De ha mégis? Pont ez a lényeg, te nem vagy jobb, más nem rosszabb, csak mások vagyunk. Miért nem tudnak az emberek a maguk dolgával törődni? Mit érdekel téged, hogy mások egészségesen élnek-e? Nekem is sok minden nem tetszik, mégis emberként bánok másokkal. Nincs közöm az életükhöz.

Az a baj, hogy valaki, aki sportos azt hiszi, hogy ez csak ennyi, döntés kérdése, pedig nem az. Neked ez egy személyes affinitás és nem érted, hogy mások nem így kezelik.

Pont ez a lényeg. Annyira mások az emberek, hiszen milyen rengetegen vagyunk és mégis, képtelenek kicsit is elfogadni a különbözőségeket. Erről szól az egész világ, hogy egymásra erőszakoljuk a véleményünket, bántjuk, aki más, mert mindenki egy énközpontú tuskó.

Annyira magas lóról tud mindenki beszélni, szerintem ez az igazán undorító, nem az, hogy emberek, akikhez közöm sincs, hogy jelennek meg az utcán.

2023. máj. 24. 13:26
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

Tényleg nagyszerű az az élet, ahol vagyonokat költesz gyógyszerre, orvosra, mert a túlsúlyod miatt egészségügyi problémáid vannak.

Nem egyszerűbb azt az összeget megelőzésre fordítani? Vagy jobb, ha már egészséges vagy, akkor tudsz menni külföldre nyaralni és nem orvoshoz viszed a megtakarított pénzedet?

Nem ítélkezik senki, hanem a józan észre lenne jó már végre hatni. Semmi nem jó abban, hogy valaki elhízott, mert rengeteg negatív és egészségromboló hatása van. Miért akarna az ember saját maga ellensége lenni?

"Nem mindenki irigykedik ám rád, csak kicsit nagyra vagy magaddal."

Tudod, fontos a megfelelő önbizalom, önszeretet, amiből szerintem te híján vagy, ezért írsz rólam így, ilyen negatívan, mert irigyled, hogy nekem van önbizalmam, jól is nézek ki.

"Az a baj, hogy valaki, aki sportos azt hiszi, hogy ez csak ennyi, döntés kérdése, pedig nem az."

Pedig az, minden döntés kérdése. Az is döntés kérdése volt, hogy ilyen hosszan írtál. Az is döntés, hogy most felemeled-e a seggedet a gép elől és lemész futni vagy úszni.

Tudod, még féllábbal, félkarral is sportolnak az emberek. Nehogy azt mond már, ha nekik megy, akkor egy totál egészséges embernek ne menne?! :D

Minden egyes cselekedetünk egy döntésünk következménye. Te eldöntöd, hogy soha nem fogsz sportolni. Oké, az izmaid se úgy fognak kb. 10-20 év múlva működni, mintha karban tartanád folyamatosan. Ez a te döntésed, te felelősséged.

Persze, mindenki más. Csak az a baj, hogy ebben a világban hiába nyomják még az arcodba is, hogy miért fontos odafigyelned a testi-lelki egészségedre, ennek ellenére TUDATOSAN, a bolygó, szerintem háromnegyede, merőben pont az ellenkezőjét csinálja, tehát, tudatosan okoz magának rosszat, aztán meg jön a panaszkodás, sírás, rívás. Pedig a megelőzés még mindig olcsóbb, célravezetőbb, mint az eső után köpönyeg...

"Annyira magas lóról tud mindenki beszélni, szerintem ez az igazán undorító, nem az, hogy emberek, akikhez közöm sincs, hogy jelennek meg az utcán."

Akkor egyetlen kövér, vagy átlagos csaj se irigykedjen az én vékony sportos alakomra, egy kövér se hitegesse magát azzal, hogy csak a kutyák játszanak a csontokkal..stb. sablonos szöveggel.

Ha nekem nincs közöm hozzájuk, akkor nekik se legyen közük hozzám, tehát ne pillantsanak rám irigykedve, sőt, az elhízott csajok se szóljanak rá a párjukra, ha az egyszer megdicsér egy vékony, jól kinéző csajt.

Az egészségtől nincs fontosabb tényező az életben. Aki mást hisz, az majd megtapasztalja, mikor az életéért kell majd küzdenie. Addig mindenki okos, hogy jaj, így egészség..blablabla..még fiatal vagyok.. mit nekem a... Csak tudjátok, most fiatalon alapozzátok meg a jövőtöket. :)

2023. máj. 24. 13:40
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Istenem de egy beképzelt ember vagy 12-es!

Azt hiszed, komolyan azt hiszed, hogy MINDENKI irigykedik rád? 😅

Szánalmas vagy...

2023. máj. 24. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Sehol nem írtam, hogy mindenki, általánosságban írtam, pl. nők, férfiak, és nyilván, ide nem tartozik bele mindenki. Ha nem tudsz mondatokat és szavakat értelmezni, az nem az én bajom.

Amúgy ma mit tettél saját egészséged megőrzéséért? Sportoltál-e már valamit? :D

2023. máj. 24. 14:18
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

Azért azt nehezen hiszem el, hogy egy túlsúlyos ember tud ugyan olyan teljes életet élni mint akin nincs felesleg. Van a családomban elhízott ember, látom hogy évek óta küzd magával, az ízületi panaszaival, meg hogy egy vagyont hagy ott ilyen-olyan terápiára, meg fogyasztó módszerre nagyrészt eredmény nélkül. Na nem is huszonéves, hanem lassan 60. Olyankor már igenis számít, és azt nem könnyen lehet behozni ami az elmúlt x évben kimaradt.

A túlevés, a szorongás kompenzálására, a mértéktelen nassolás egy ugyan olyan mentális probléma mint az, ha valaki koplal. Voltam bulimias, tudom milyen érzés betegnek lenni és az étkezések köré építeni a mindennapokat. Én tökéletesen leszarom ki hogy néz ki az utcán, ettől függetlenül a plus size propagálása egy perccel se lesz jobb mint az anorexiájé. És ezen nem változtat a sok influencer meg tudom is én, mert ezek tények. Ahogy a kóros soványság miatt kihullik a haj, meggyengül a köröm, elmarad a menstruacio, úgy az elhízásnak is vannak következményei, csak erről beszélni már body shaming a mai világban, holott fontos téma. Teszem hozzá az emberen kívül nem nagyon van más emlős ami természetesen vékony és mégis elhízik.

Tanulom magam Attinak van egy erről szóló videója a YouTube-on, mindenkinek ajánlom.

2023. máj. 24. 14:24
 16/22 anonim válasza:
61%
Az nagyobb probléma, hogy a kövétek meg nem érzik magukat annak.
2023. máj. 24. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
41%

Azért 70-80kg egy nőnek nagyon sok. Kivéve ha 180-190cm magas, és versenysportoló.

Azért a női csontozat, ízületek nem erre vannak kitalálva.

Ezt lehet szépíteni, de valójában az elhízás egy kezelést igénylő fizikai állapot, ugyanúgy mint a cukorbetegség, magas vérnyomás stb…

2023. máj. 24. 16:20
 18/22 NTBS ***** válasza:
Külső hatások miatt.
2023. máj. 24. 16:29
 19/22 anonim ***** válasza:
2023. máj. 24. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Én meg azt látom, hogy egyre több az elhízott tizenéves, huszonéves. Különösen a lányok érintettek ebben és egyáltalán nem molettségről van szó. Amellett hogy sokak számára azért ez nem is túl vonzó látvány, idővel komoly egészségügyi kockázatok forrása is lesz majd. Szóval én nem tudom megerősíteni kedves kérdező, hogy magukat nem látják reálisan, hanem valóban elhízottak vagy súlyosan elhízottak. Elenyésző azok száma, akik sajnos valamilyen anyagcserezavarban szenvednek és ennek eredményeként alakul ki túlsúly.
2023. júl. 8. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!