Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabbak között is van, akit izgatnak a nagyon kövér nők?
165 cm, 90 kiló körülit képzeljetek el. Sajnos nagyon meghíztam mostanában.
23/N
persze hogy van :)
a kövér nőket vagy nagyon nem szeretik, vagy nagyon szeretik :)
mindkét táborban rengetegen vannak:)
nyugi :)
Az, hogy duci vagy, nem gáz. Van, akin bejön, tud szexi lenni. Főleg ha elfogadod magad. De tudni kell hozzá öltözködni. Aki ilyen alkattal vesz fel cicanacit, meg 2 mérettel kisebb ruhákat, az kegyetlenül igénytelenül tud kinézni.
Szóval ha amúgy nőies, nőiesen öltözködik, jó az ágyban és elfogadja saját magát, nem azt hallgatom tőle, hogy így meg úgy undorítónak érzi magát, akkor nagyon is tetszik. Imádom a nagy, telt idomokat. :)
27/F
Igen elég sok van. Nekem is jobban bejönnek mint pl a 40 kilós faágak.
25/F
Persze, például én. Imádom a molett, kövérebb nőket.
26/F
6-os, kikérem magamnak ezt a sértést, én top férfi vagyok. Persze ha neked csak a pénz az érték fokmérője, akkor nem, mert nem bentleyyel furikázok, és nem luxus villában lakok. Viszont van diplomám, sportolok, igyekszem társadalmilag hasznos tevékenységeket végezni, és folyamatosan tovább képzem magam. És igen, szeretem a túlsúlyos csajokat. Szerintem ez nem gagyi kategória, vagy tévednék?
26/F
Számomra pont az ideális mezőben van a súlyod. Imádom a duci nőket. :) Szerintem nincs mitől félned, vannak akiknek be fogsz jönni.
Plusz sok esetben a személyiség képes kompenzálni a külsőt.
Lehetsz anorexiás vagy akár falloszod is lehet, mindig lesz egy rakat pasi akinek ez a fétis és hizlalja az egodat.
De ne lepődj meg ha eloben az ellenkezőjét latod. Nem mindig jó ha hiszel a gyakorinak.
En pl. Nem ismerek olyan srácot, akinek bejonnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!