Szerintetek az fura, hogy igazából szeretem magamon, azt hogy van a hasamon egy kis felesleg? Nem túlzottan látványos, inkább csak én veszem észre, de nincs is lapos hasam.
Minden kövér és elhízott pont ugyan ilyen felfogással kezdte, mint te.
Mit jelent az, hogy kis has? Tudsz hasonló képet linkelni, légyszi?
A plusz kg-kat csak a fatfan pasik szeretik, a többiek a vékony, nőies csajokat kedvelik, akiken nincs plusz kg felesleg.
Szerintem nem fura.
Én voltam alultáplált kategória is, és nem szerettem annyira magam mint akkor amikor volt rajtam 2-3 kiló felesleg. Nem esek ettől még túlsúly kategóriába a BMI-nél sem.
Egyébként láttam régebben egy videót ahol egy férfi arról beszélt, hogy szexi amikor a nőknek van egy kis pocijuk és ez látszik a feszülős szoknyákon.
Erre gondolok:
Minden komplexusos nő tudja, hogy mennyire zavaró tud lenni az a kis árnyék a has vonalánál a szeméremdomb fölött. A videós pedig pont arról magyarázott, hogy számára ez elképesztően szexi. Nyilván nem nagy hasról van szó, hanem egy kis feleslegről. De talán még csak nem is felesleg, mert valahol a belek is el kell férjenek.
És az a meglepő, hogy kommentben rengeteg férfi egyetértett. Később duetteket is csináltak ezzel a videóval és ott is férfiaktól érkeztek visszajelzések miszerint ezzel nincs semmi baj és csinos ettől függetlenül egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!