Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rengeteg felesleges ruhám...

Rengeteg felesleges ruhám van. Hol tudnám őket eladni?

Figyelt kérdés

A gardróbom alkalmazást érdemes lenne megpróbálni?

Vagy esetleg tippek, marketing fogások amiket alkalmazhatnék hogy vigyék őket?

2022. márc. 7. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Fénykép, feltöltöd a jófogásra vagy a marketplacere.
2022. márc. 7. 17:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Csináltam már ilyet, az ég világon senki, nem írt. Pedig nem igénytelen képeket töltöttem fel, és nem is rossz ruhákat.
2022. márc. 7. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem nagyon van értéke a használt ruhának, nálunk is csak a cigók viszik, hogy fűtsenek vele. Ingyen kapják.
2022. márc. 7. 17:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Régen jó volt, amikor turikba vettek be pénzért. Kár hogy most nincs ilyen.

Pedig amúgy nem rosszak a használt ruhák sem.

2022. márc. 7. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, egy H&M -es vagy Zarás használt ruhára nyilván nem nagy a kereslet, azokat inkább adományozd el. A márkás ruháidat megpróbálhatod eladni pl. Depop -on, gardróbcserén.
2022. márc. 7. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Használtba inkább csak márkás cuccokat vesznek. Azokat is fél áron vagy olcsóbban. Neve nincs ruhákért nem kapkodnak.
2022. márc. 7. 19:19
 7/10 anonim válasza:
43%
Vannak külön facebook csoportok ilyenekre. Esetleg próbálkozz ott, többen nézik, mint a marketplacet.
2022. márc. 7. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg energiabefektetés és sok idő míg elmegy a 100 ruhából 4.

Nekem nem érte meg pedig tóbbször váltottam teljes ruhatárat (6 méretet fogytam)

Bpen van két bizományi, a Hagor ahol alif vesznek be ruhát de kp-t adnak ßs a swappis ahol pontot kapsz és levásárolhatod náluk. Én utóbbi helyre vittem mindenr.

Van még a remix de nagyon válogatósak, csak akkor fizetnek ha eladják, és ha nem fizetsz semennyit, a rihákat se kapod vissza amiket nem vettek át

2022. márc. 7. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám, írtam is ki hasonló kérdést, mielőtt elkezdtem árulni hátha kapok jó ötletet. Azóta már több mint egy hete fut több helyen a hirdetésem és még nem adtam el semmit. Így a többi felesleges ruhámnak neki se fogok mert tényleg nagy meló egyesével próbababán fotózgatni... főleg hogy nincs eredmény pedig az első körömben javarészt címkés ruhák voltak.

7-es esetleg tudnál adni pontos csoport címet, ami pörög is? Köszi!

2022. márc. 8. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es vagyok azt el is felejtettem javasolni, hogy a H&M-ben le lehet adni nagy szatyor bármilyen ruhaneműt és 500 Ft-os kupont adnak érte. Sajnos egyszerre csak 2-t lehet leadni egy személynek. Nekem ezért nem érné meg ez a verzió, mert nincs a közelemben H&M.
2022. márc. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!