Rengeteg felesleges ruhám van. Hol tudnám őket eladni?
A gardróbom alkalmazást érdemes lenne megpróbálni?
Vagy esetleg tippek, marketing fogások amiket alkalmazhatnék hogy vigyék őket?
Régen jó volt, amikor turikba vettek be pénzért. Kár hogy most nincs ilyen.
Pedig amúgy nem rosszak a használt ruhák sem.
Rengeteg energiabefektetés és sok idő míg elmegy a 100 ruhából 4.
Nekem nem érte meg pedig tóbbször váltottam teljes ruhatárat (6 méretet fogytam)
Bpen van két bizományi, a Hagor ahol alif vesznek be ruhát de kp-t adnak ßs a swappis ahol pontot kapsz és levásárolhatod náluk. Én utóbbi helyre vittem mindenr.
Van még a remix de nagyon válogatósak, csak akkor fizetnek ha eladják, és ha nem fizetsz semennyit, a rihákat se kapod vissza amiket nem vettek át
Nekem is ez a problémám, írtam is ki hasonló kérdést, mielőtt elkezdtem árulni hátha kapok jó ötletet. Azóta már több mint egy hete fut több helyen a hirdetésem és még nem adtam el semmit. Így a többi felesleges ruhámnak neki se fogok mert tényleg nagy meló egyesével próbababán fotózgatni... főleg hogy nincs eredmény pedig az első körömben javarészt címkés ruhák voltak.
7-es esetleg tudnál adni pontos csoport címet, ami pörög is? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!