Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ballagáson magassarkú cipőt...

Ballagáson magassarkú cipőt vagy lapos sarkút vegyek fel?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert a tanárunk elkezdte összerakni a párokat , és mellém egy 20 centivel magasabb fiút tett ?

Légyszives küldjetek linkeket is cipökröl !

2010. okt. 9. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

juj én is idén ballagok:D

nekem valami ilyesmi lesz

[link]

2010. okt. 9. 14:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi , és jól néz ki a cipő .
2010. okt. 9. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen:))
2010. okt. 9. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hát ha ilyen magas a fiú akkor mindenképp magassarkú!

De nem gáz ha alacsonyabb vagy egy pár centivel a fiúnál!!

2010. okt. 9. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Lehet, hogy furán néz ki, hogy melletted nagyon magas a srác-nem tudnád esetleg megkérni az ofőt, hogy variálja át a rendet (megindokolhatod azzal, hogy ha videózzák, hülyén néz ki, meg amúgy is :D). De ha nem akarja megváltoztatni...

hát... akkor mérlegelni kell. Mennyit kell sétálnotok, állnotok? Tudsz-e magassarkú cipőben járni, nem megy-e tropára a lábad benne? Mennyi ideig tudsz hordani egy magassarkút anélkül, hogy piszokul fájna benne a lábad (mert ha ballagás után még mennél bulizni is vagy vmi, akkor jó, ha nem az van, hogy alig tudsz már hangyalépésekben menni, mert annyira bitangul fáj a lábad :D)? Van-e a sulban vmi írott vagy íratlan szabály? Ha nincs semmi ilyen akadálya annak, hogy kicsit magasabb sarkú cipőt vegyél fel, akkor nem árthat. Manapság simán fel lehet venni magassarkút a ballagásra anélkül, hogy kinéznének téged...

2010. okt. 9. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát én már kérdeztem hogy nem - e lehetne más a párom , de azt mondta hogy ő már eldöntötte .Tudok benne menni meg minden csak az a baj hogy a fiú akkor is jóval magasabb meg én azért h ne legyen annyira feltünő a kettönk közötti magasság nem fogok felvenni 20 cm magassarkút.

Úgyhogy elég hülyén fog kinézni . De ballagás után már nem megyek bulizni .

2010. okt. 10. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
6-8 cm-es magassarkú is sokat javít a helyzeten, hidd el!
2011. márc. 29. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már rég túl vagy a ballagáson, úgyhogy a kérdés valószínűleg nem aktuális, de ennyi különbség egyáltalán nem vészes. Felveszel egy 8-10 cm-es sarkú cipőt, ami a lányok számára teljesen normális, mondhatni elvárható viselet egy ballagáson, és máris csak 10-12 cm különbség marad köztetek. Ez meg pont annyi, amennyivel a fiúk átlagban magasabbak a lányoknál, úgyhogy senkinek se tűnik fel, amikor egymás mellett álltok. :)
2012. máj. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!