Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nem önbizalom hiányom van...

Ha nem önbizalom hiányom van akkor mi ?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok 170cm magam és mikor reggel készülök suliban megfésülködök minden és nézem magam a tükörben és el tervezem hogy oda megyek a ki szemelthez de mire be érek a városba ügye vannak üveg ajtók ami olyan mint a tükör és látom magam benne ,,alacsony ,csúnya vagyok,hajam sem jó, ‘’ pedig amikor itthon vagyok nem zavar hogy alacsony vagyok és hajam is elfogadható…Ez van már egy pár éve
2023. ápr. 24. 20:23
 1/3 A kérdező kommentje:
És nem mindegyik tükörben ügy nézek ki,valamelyikben fehérebb van hogy barnább vagyok
2023. ápr. 24. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A tükrök torzitanak valamennyit.

Pl egy probafulkeben (tükör+fenyviszonyok) sokkal rosszabbul nézel ki, mint otthon.

2023. ápr. 24. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, ha valakinek tetszeni akarsz, felnagyítod a hibáidat. Sz..rd le és menj oda, jobb mint őrlődni :D
2023. ápr. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!