Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az emberek mennyire elítélőek...

Az emberek mennyire elítélőek a piercingekkel szemben?

Figyelt kérdés
Egy hete lett meg életem első piercinge, egy bridge, ami hát eléggé látható és feltűnő helyen van, ha valakivel beszélek és a szemébe nézek 100%, hogy látni fogja.
2023. ápr. 21. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért érdekel téged egyébként?

Amúgy meg minden második lánynak van már piercingje szóval ez mamár nem nagy cucc.

2023. ápr. 21. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
15-20 éve még extrának számított, mostmár tényleg túl sok csajnak (pasinak) van ahhoz, hogy bárki is megbotránkozzon rajta, vagy foglakozzon vele.
2023. ápr. 21. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy látom, hogy azért a 20-40 éves korosztály valamennyire azért már elfogadóbb ezekkel szemben, szerintem az idősebb korosztály az, ahol még nagyon sokan megbotránkoznak ezen. De amúgy tökmindegy, ha neked ez tetszik, akkor mindegy másnak mi a véleménye. Amúgy nekem az arcon levő piercingek nem tetszenek, de ha most valakinek ez tetszik, akkor hajrá, nem fogok emiatt elítélni valakit. Ne mások elvárásai alapján akarj élni.
2023. ápr. 21. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezettem jópofa, bár én magamon nem szeretnék.
2023. ápr. 21. 20:00
 5/6 anonim válasza:
100%
Van,akinek bejön,van aki taszítónak tartja.Ezt el kell fogadni,hogy nem mindenkinek tudsz megfelelni.
2023. ápr. 24. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Találkoztam már nagyon agresszív módon véleményt nyilvánító személlyel, de a többség elfogadó. Főleg ha így ismernek meg, természetesnek veszik majd. Az ismerősök megszokják idővel.
2023. máj. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!