Normális, hogy egy 100 ml-es parfüm ilyen sokáig elég?
Figyelt kérdés
2021 októberében vásároltam egy Versace Eros EDP 100 ml-es parfümöt, amit szinte minden nap használok (átalában 3-4 fújás reggelente), és még mindig megvan kb a 10 százaléka. És nem értem, mert nem fújok keveset magamra (többen is megjegyezték már hogy milyen erős az illatom), illetve nem is használom ritkán, és mégis ilyen sokáig kitartott. Mástól meg azt hallottam, hogy egy 100 ml-es parfüm pár hónapig elég neki.2023. ápr. 12. 19:22
1/4 anonim válasza:
Egy ekkora nekem is több mint egy évig elég. Kicsit unom is már :) legközelebb csak 50 ml-est veszek.
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális, te legalább tudod, hogy nem fürdővíz helyett kell használni :)
3/4 anonim válasza:
1ml kb 15-20 fújás. Ha tehát 100ml az 1500-2000. Az több mint egy év mindennapi használat mellett. A parfümök nem egyforma erősek nekem is van olyan amiből 10+ fújást használok meg újra is kell fújnom 4-5 óra után. Gyenge de nagyon szeretem az illatát. Ott értelemszerűen 3-4 hónap alatt elpattan 100ml.
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok. Meg is fogadtam nem veszek többet ekkorát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!