Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Van egy ismerösőm akinek van egy 14 éves lánya és kislány 25-30 ezres parfümöket használ.A szülei meg meg vesszik neki szerintetek ez így normális?2020. máj. 25. 11:35
1/4 anonim válasza:
Ha megtehetik, akkor normális. Ő dolguk, hogy hogyan nevelik, éa mit engednek meg neki.
2/4 anonim válasza:
És miért foglalkozol vele? Fáj neked? Sose értettem az ilyen embereket. Nehogy már egy 14 éves lánynak jobb legyen mint neked, vagy mi?
Ha ők megtehetik akkor miért ne? A te életedet semmiben nem befolyásolja, a szülőknek nem probléma kiadni rá ennyit, és a lány is örül. Hol a probléma?
3/4 anonim válasza:
Igen, normális, ha nem megterhelő nekik anyagilag. Amúgy is sokáig tart, én egy 100 milis parfümöt simán használok egy évig.
4/4 anonim válasza:
Egy jo minosegu parfum nagyon sokaig eleg akar egy evig is, es reggel egy fujas kitart estig. Kivetelesen ez pont nem penzkidobas szerintem, ellenben amit latok ismerosi korben hogy tizeneveseknek ennyiert vesznek 1-1 ruhadarabot vagy taskat azt joval inkabb. Nem ertettem soha, hogy egy 30 ezres pulcsi mitol jobb az 5000 ftosnal csak azert mert van rajta egy logo. Mondjuk en nagyon fontosnak tartom a jo minosegu parfumot, a ferfiak es nok megjegyzik es erzik egy illatnak az erteket. Nekem csak pozitiv hozadekot jelent a mindennapjaimban, ugy vettem eszre tobbet er mint a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!