Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiként gáz ha borotválom a...

Férfiként gáz ha borotválom a lábam? (Nagyon vékonyak a lábaim)

Figyelt kérdés
Már kb 3 hónapja borotválom a lábam mert hatalmas volt a lábszőröm, annyira hogy már idegesített meg sok gond volt vele. 18 éves vagyok és elég vékony, így a lábaim is olyan vékonyak mint kb egy női láb. Ez jelenleg nem zavar de nyáron ha rövid nadrágba leszek mennyire lesz cringe? Tényleg nagyon vékonyak a lábaim és elég furán fog kinézni, de ha meghagyom a szőrt az is nagyon ronda amilyen vastagan nekem megnő.

2023. ápr. 12. 02:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi férfi kizárólag a fejét borotválja.
2023. ápr. 12. 13:07
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Szóval, aki szerint gáz, azt leszavazzátok 0-hoz közel vagy teljesen 0-ra. Aki szerint nem gáz, azt felszavazzátok.

🤦👏

Gratulálok nektek. Így egyébként mi értelme van bármit is írni akár kérdésként, akár válaszként?

2023. ápr. 12. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
12%
Vágjad rövidebbre hajvágóval.
2023. ápr. 12. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát azért mert attól nem lesz ferfiatlan vagy meleg mert borotvalja a lábát, ha valaki ilyet ír nyilván lepontozzak mert buta szar.
2023. ápr. 13. 07:18
 15/22 anonim ***** válasza:
24%

Ha számomra, mint egyén, nem tetszik egy borotválatlan férfi láb, mert számomra egy férfi láb inkább legyen szőrös, akkor egy "buta szar" vagyok?

Szánalmas vagy. Pont, hogy te vagy az, amit írtál, ezzel a gondolkodással, mert te, és a hozzád hasonlóak képtelenek elfogadni mások véleményét, ami különböző a tiétektől.

Azért le "buta szar"ozni mást, mert más az ízlése, más tetszik neki, eléggé null inteligenciára vall. A ti értelmi szinteteken ez biztos, hogy rendben is van, csak hát nem csak ti vagytok ebben az országban.

2023. ápr. 13. 08:38
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Aki azt gondolja egy borotvált férfi lábról, hogy az illető homoszexuális az buta szar ha tetszik ha nem 😃
2023. ápr. 13. 14:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van. Inkább legyen szőrtelen, mint nagyon szőrös.
2023. ápr. 13. 18:06
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

Az én válaszom a 9-es. Szóval, szerintem rossz emberbe kötöttél bele, mivel én semmi olyat nem írtam, amiről te itt írsz. De hát, az értelmi szintedet nem is lehet megkérdőjelezni.

Egyébként te pedig egy senki vagy. Nem egy senki fogja azt eldönteni, hogy most kinek milyen véleménye legyen arról, hogy most férfias vagy nem, egy szőrtelen férfi láb.

Mondom, attól, hogy számomra nem férfias, nem kéne alpári aljanépi stílusra váltanod, mert nekem ez a véleményem.

2023. ápr. 14. 00:43
 19/22 Mendy98 válasza:
100%
Mindenképpen előnyösebb és jobb, mintha csubakka lábad lenne. Na meg, ahogy te jól érzed magad
2023. ápr. 14. 03:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2023. ápr. 18. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!