Férfiként gáz ha borotválom a lábam? (Nagyon vékonyak a lábaim)
Szóval, aki szerint gáz, azt leszavazzátok 0-hoz közel vagy teljesen 0-ra. Aki szerint nem gáz, azt felszavazzátok.
🤦👏
Gratulálok nektek. Így egyébként mi értelme van bármit is írni akár kérdésként, akár válaszként?
Ha számomra, mint egyén, nem tetszik egy borotválatlan férfi láb, mert számomra egy férfi láb inkább legyen szőrös, akkor egy "buta szar" vagyok?
Szánalmas vagy. Pont, hogy te vagy az, amit írtál, ezzel a gondolkodással, mert te, és a hozzád hasonlóak képtelenek elfogadni mások véleményét, ami különböző a tiétektől.
Azért le "buta szar"ozni mást, mert más az ízlése, más tetszik neki, eléggé null inteligenciára vall. A ti értelmi szinteteken ez biztos, hogy rendben is van, csak hát nem csak ti vagytok ebben az országban.
Az én válaszom a 9-es. Szóval, szerintem rossz emberbe kötöttél bele, mivel én semmi olyat nem írtam, amiről te itt írsz. De hát, az értelmi szintedet nem is lehet megkérdőjelezni.
Egyébként te pedig egy senki vagy. Nem egy senki fogja azt eldönteni, hogy most kinek milyen véleménye legyen arról, hogy most férfias vagy nem, egy szőrtelen férfi láb.
Mondom, attól, hogy számomra nem férfias, nem kéne alpári aljanépi stílusra váltanod, mert nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!