Manapság tényleg gáz, ha férfiként borotválom a fenekem?
(Nem tudom jó e a kategória.)
Mai napon egy beszélgetés alkalmával felvetődött ez haveri körben, hogy ki hol borotválkozik.
Én pedig mondtam , hogy én borotválom a segglyukam körül a szőrt, erre egyből jött a viccelődés, hogy biztos meleg vagyok, meg, hogy k a pasim miatt borotválom e.
Nem értették, mi értelme, aztán elmagyaráztam, hogy, azért így kényelmesebb wc-zni, meg, kérdeztem, hogy a nőik ezt nem várnák e el, de azt mondák, nem és hogy szerintük ez nem túl férfias.
25-30-as korosztály.
Idősebbeknél (40-50), meg érdekes módon egyáltalán nem volt ez fura. Több rokonomról, meg családtagoktól is tudom, hogy ez teljesen oké, hozzá tartozik az ápoltsághoz.
Én a 25-30-as korosztályba tartozom.
Most akkor hogy is van ez?
Ha te így érzed jónak tedd, de úgy érzem lassan már a férfi segglyuk szőrtelenítés is olyam téma lesz mint a női intim szőrtelenítés. Meg akarják mondani, mi a nőies, mi a férfias. Mi csúnya, mi a szép, és grátisz, hogy egyesek még azt is meg akarják mondani, hogy neked mi a kényelmes.
Én ezért nem beszélek róla szinte senkinek, mert még a legjobb barátnőm is képes volt hülyének nézni mert elmondtam, hogy szőrös vagyok, és élesbe megkérdezte a párom, hogy nem zavarja-e őt a szőröm....
Ehhez senkinek semmi köze, kezeld magánügynek, ha kérdezik.
Én pont ebbe a korcsoportba tartozom. 26F
Fenekem és a lyuk körül kb havonta 1x letolom a szőrt. Pénisz és zacskónál meg kb 1.5-2 hetente.
Sokkal jobb érzés mikor nincs ott az a hülye szőr. Főleg nyáron.
Plusz látványra is jobb. Szerintem.
Van egy jó barátom vele dumálunk sok mindenről és ő is így van vele. 2-3 hetente letolja alul mindenfelé. :D ő 28F
Szóval nem gáz, csak ápoltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!