Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Manapság tényleg gáz, ha...

Manapság tényleg gáz, ha férfiként borotválom a fenekem?

Figyelt kérdés

(Nem tudom jó e a kategória.)

Mai napon egy beszélgetés alkalmával felvetődött ez haveri körben, hogy ki hol borotválkozik.

Én pedig mondtam , hogy én borotválom a segglyukam körül a szőrt, erre egyből jött a viccelődés, hogy biztos meleg vagyok, meg, hogy k a pasim miatt borotválom e.

Nem értették, mi értelme, aztán elmagyaráztam, hogy, azért így kényelmesebb wc-zni, meg, kérdeztem, hogy a nőik ezt nem várnák e el, de azt mondák, nem és hogy szerintük ez nem túl férfias.

25-30-as korosztály.

Idősebbeknél (40-50), meg érdekes módon egyáltalán nem volt ez fura. Több rokonomról, meg családtagoktól is tudom, hogy ez teljesen oké, hozzá tartozik az ápoltsághoz.

Én a 25-30-as korosztályba tartozom.

Most akkor hogy is van ez?

2020. jún. 8. 23:22
 1/8 anonim válasza:
90%
Egyáltalán nem gáz, nekem is szőrös a seggem és muszáj borotválni, úgy könnyebb is kitörölni szarás után
2020. jún. 8. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
A borotválkozás nem férfiasság vagy nőiesség kérdése, hanem ízlésé. Valaki így szereti magán a szőrt, valaki úgy. Pont mint a haj esetében, valaki a rövid hajat szereti, valaki a hosszút, nemtől függetlenül.
2020. jún. 8. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha te így érzed jónak tedd, de úgy érzem lassan már a férfi segglyuk szőrtelenítés is olyam téma lesz mint a női intim szőrtelenítés. Meg akarják mondani, mi a nőies, mi a férfias. Mi csúnya, mi a szép, és grátisz, hogy egyesek még azt is meg akarják mondani, hogy neked mi a kényelmes.

Én ezért nem beszélek róla szinte senkinek, mert még a legjobb barátnőm is képes volt hülyének nézni mert elmondtam, hogy szőrös vagyok, és élesbe megkérdezte a párom, hogy nem zavarja-e őt a szőröm....

Ehhez senkinek semmi köze, kezeld magánügynek, ha kérdezik.

2020. jún. 9. 07:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválom a pasim kérésére, de nekem is sokkal élvezetesebb úgy az aktus. 27/f, passzív
2020. jún. 9. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 9. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Én pont ebbe a korcsoportba tartozom. 26F

Fenekem és a lyuk körül kb havonta 1x letolom a szőrt. Pénisz és zacskónál meg kb 1.5-2 hetente.

Sokkal jobb érzés mikor nincs ott az a hülye szőr. Főleg nyáron.

Plusz látványra is jobb. Szerintem.

Van egy jó barátom vele dumálunk sok mindenről és ő is így van vele. 2-3 hetente letolja alul mindenfelé. :D ő 28F

Szóval nem gáz, csak ápoltság.

2020. jún. 11. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, tévedsz, nem ápoltság, hanem ízlés. Az ápoltság az, ha letusolsz és tiszta ruhában jársz. A szőrtelenítésnek semmi köze a higiéniához.
2020. jún. 11. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
#7 Pontosan! Sőt, nőknél pont ellentétes a kapcsolat, mert az intimszőrzet a hüvelyflóra védelmi rendszerének a része, vagyis pont a higiéniának tesz oda hosszú távon, aki állandóan eltávolítja a szőrt. A biológia azért egyértelművé teszi ezt: ha bármilyen okból káros lett volna az intimszőrzet, lett volna rá ideje, hogy az evolúció során eltűnjön.
2020. jún. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!