Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy, hogy ez...

Csak én látom úgy, hogy ez lett a női szépségideál?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ma az lett a női szépségideál, hogy deréktól lefelé legyél minél vastagabb. Nagy fenék, óriás combok, nagy vádli. Ezt érd el úgy, hogy izom megy oda. Viszont ne látszódjon izmosnak, mert az túl férfias, szóval szedj magadra éppen annyi zsírt, ami eltakarja, hogy izom, de azért látszódjon, hogy izmos vagy, nem pedig kövér.

Más is azt érzi, hogy ez a szépségideál most?

2023. márc. 13. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem jön vissza divatba a nagyon vékony test. Páran le fognak fogyni, de a többség már nem akar éhezni, hogy szépnek érezze magát. Azok után, hogy az elmúlt 10 évben sokan megtanulták szépnek látni a természetes, formás idomaikat. Szerintem inkább a plasztika fog kissé kimenni a divatból. A fenék és mellimplantátum, durván műtött arc. Legalábbis én azt látom, hogy bella hadidot ezerrel savazzák a kinézete, arca miatt mostanában.
2023. márc. 15. 00:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem 2023ban már az emberek túljuthattak volna azon, hogy bizonyos geneikai dolgokat gondoljanak divatsnak.

Az ami a 90es évek végén volt, hogy nem tudtak szabni, szóval ilyen-olyan kis anyagdarabokat aggattak fel magukra, szerintem baromira gáz.

Az lenne a minimum, hogy a népesség 90%án álljon már valahogy a ruha.

2023. márc. 15. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Az lenne a minimum, hogy a népesség 90%án álljon már valahogy a ruha."

Szerintem tök mindegy hogy áll. A belső tulajdonságok a lényeg.

A ruha csak az időjárás elleni védelemre kellene hogy szolgáljon. Ehelyett sokak ettől várják, hogy szebbek legyenek, ezzel akarnak kiemelkedni a tömeegből, ezzel akarnak egyediek lenni.

2023. márc. 15. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:

14#

Igaz, a majmok is milyen jól megvannak frakk, kisestélyi, vagy csillagászati áru menyasszonyi ruha nélkül!

2023. márc. 15. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mindegy hogy áll. A belső tulajdonságok a lényeg.

A ruha csak az időjárás elleni védelemre kellene hogy szolgáljon."

Igen, ez lenne a minimum, pont erről beszélek én is.

Mondom, azok a kivágott, összetákolt ruhák amik a 90es évek végén, 2000es évek elején jöttek divatba, és most látom őket mint "retró", még erre se volt képes.

Pl:

[link]

[link]

[link]

Ezért mondtam, hogy eladtak nekünk egy ilyen összetákolt sztreccs csövet, vagy egy ilyen partedlit, aztán persze mindenkin úgy állt mint a tehénen a gatya... kivéve ha kórosan sovány voltál. Emiatt tűnt az a heroin chic alkat olyan elkerülhetetlennek.

Most ezt próbálják visszahozni, de ezt még egyszer nem kéne bekajálni, és szerintem a társadalom nagy része nem is fogja, mikrotrend marad.

Szerintem nem is menne, mert már sokkal több helyen lehet vásárolni, az emberek nincsenek úgy kiszolgátatva annak a 3 boltnak ami fizikailag a közelben van.

2023. márc. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!