Csak szerintem nézett ki szebben a "neveletlen hercegnő" az átváltozása előtt?
Figyelt kérdés
Utána legalább 10 évvel öregebbnek néz ki.
Vagy ez csak a szépségideál változásának tudható be? (Z generáció körében már inkább a természetes haj, vastag szemöldök stb. a menő, és az alsó szempillasor kihúzása is divatjamúlt.)
2022. nov. 14. 16:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem a haját felesleges volt kivasalni. Sokkal szebb és természetesebb volt a hullámos.
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőn ronda. De egyébként a másodikon szebb, bár igen, idősebbnek néz ki, de az elsőn meg túl fiatalnak.
4/7 anonim válasza:
Ez kb. az én átalakulásom😂Gimiben nekem is göndör hajam volt, szemüveg fogszabályzó minden, azóta viszont vasalt haj, plasztikázott orr, szemüvegből csak dioptriamentes titkárnőcis stb. Szerintem sokkal szebb és igényesebb lett az átalakulás után.
5/7 A kérdező kommentje:
#1 én is így látom
#2 akkor mutatsz olyan kinézetet, ami szerinted szép?
#3 ez is jogos, gondolom nézőpont kérdése, kinek mi tetszik
#4 örülök, ha te így jól érzed magad, és megtaláltad, ami neked tetszik. Én most inkább egy természetes kinézetű glow up-ra hajtok, sminkből is ilyen no makeup változatot szeretnék tökéletesre fejleszteni.
Ps. mindenkit felpontoztam.
2022. nov. 14. 23:21
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Imádom az eredeti göndör haját. De az arca átváltozás után szerintem sokkal szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!