Szerintetek is szebb volt Zita királyné mint Sissi?
Figyelt kérdés
Zita: [link]
Sissi: [link]
Szerintem Zita szebb volt mert úgy hallottam Sissinek rohadtak voltak a fogai és ritkán mosolygott (mondjuk nem is volt min)
2023. márc. 11. 01:40
A kérdező szavazást indított:
Sissi
Zita
11 szavazat
3/5 anonim válasza:
Sissi abban a korban szépségideálnak számított.
Szerintem Zitától szebb, bár jobb lett volna, ha ide egy jobb képet linkelsz be Sissiről.
5/5 anonim válasza:
Húha, nem unod még a sok királyné összehasonlítós kérdésed? :"I
Amúgy meg én is Zitára szavazok, azonban az akkori szépségideál Sisi-t mondta a legszebbnek. Ez a jelző pedig beleégett a köztudatba. Ma már bárkit kérdezel meg, 10-ből 9 ember Sisit fogja mondani DE CSAK AZÉRT, mert úgy tanulta, hogy ő a legszebb magyar királyné.
Ebből a 9 emberből mondjuk 4-5 lehet az aki objektíven is Sisit mondaná, tehát ha nem tudná kiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!