Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Zita magyar...

Szerintetek Zita magyar királyné szép volt illetve jó lelkű?

Figyelt kérdés
Láttam róla képeket fiatalon ilyen rovides haja volt szépnek szép volt meg amiket írnak róla azok alapján jó ember volt. Bocsi a rossz kategóriába raktam nem tudom hova kell rakni.

2022. jan. 6. 01:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem volt rövid haja és igen, fiatalon szép volt szerintem, csak hamar megöregedett (gondolom mert nem volt könnyű élete).
2022. jan. 6. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó tudom de nem tudtam máshogy fogalmazni xd szerintem is szép volt de olyan hamar azért nem öregedett meg de igen kicsit hamar öregedett.
2022. jan. 6. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem szép volt. Engem Zitanak hívnak, és mikor kislányként megtudtam, hogy volt ilyen nevű királynőnk, megnéztem hogy nézett ki, és emlékszem, örültem, hogy milyen szép volt. Nem mintha ez bármit befolyásolna az én életemben, de azért jól esett.

Azt hogy jólelkű volt-e, nem tudom, nem találkoztunk.

2022. jan. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!