Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki volt a legszebb...

Szerintetek ki volt a legszebb magyar királyné?

Figyelt kérdés

Wittelsbach Erzsébet (sissi) [link]

Savoyai Mária Anna: [link]

Bourbon Parmai Zita: [link]

2023. márc. 6. 00:25
A kérdező szavazást indított:
Sissi
Savoyai Mária Anna
Zita
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Itt az a csalóka, hogy olyan mintha Savoyai Mária Anna idősebb lenne a többinél a képeken. Neki az állvonala is élesebb, az orra meg hosszabb, emiatt a mai szépségideálnak nem felelne meg, ettől függetlenül persze, szép.

Személy szerint Bourbon Parmai Zitára szavaznék. Sissinek az arca számomra túl hosszú.

2023. márc. 6. 06:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen Savoyai Mária Annáról csak időskori képet találtam.
2023. márc. 6. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szegény Savoyai így tényleg nem indul jó pozícióból, gondolom fiatal korából csak festmények vannak róla. De amúgy tényleg neki hosszúkásabb arca van, szóval talán amúgy sem nyerne.

Szerintem Sissi meg Zita arcra kb ugyanolyan szépek. Úgyhogy amennyiben Zitának nem voltak kirohadva a fogai mint Sissinek, akkor rá szavazok legszebbként. Szegény Sissi azzal nagyon megszívta.

2023. márc. 6. 14:44
 4/4 anonim válasza:
Szerintem Sissi királyné volt a leggyönyörűbb <3
2023. márc. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!