Lehet hosszú távon valami baja a hajamnak, ha sosem szárítom meg?
Kulcscsontig érő hajam van és esténként szoktam megmosni, ami után nem szoktam megszárítani. Ilyenkor télen jó meleg van itthon, így megszárad magától, nyáron pedig tényleg pár perc csak. Hidegebb időben figyelni szoktam rá, hogy sapkát hordjak és korábban mossak hajat, hogy reggelre biztosan megszáradjon.
A kérdésem egészen pontosan arra vonatkozik, hogy önmagában attól, hogy szinte sose szárítok hajat lehet-e baja a hajamnak/hajhagymáimnak?
Hajszárító feltatálása előtt szerinted a nők hajának volt valami baja? Sissi se szárította sose a haját és gyönyörű haja volt.
Sőt, mondok jobbat, pont a hajszárító nem tesz jót a hajnal.
Nem feltétlen baj, de nem is jó sajnos.
A hajhagymák igen érzékeny pontunk, hamar megfáznak így alakul ki legtöbb esetben a hajhullás.
A haj vizesen, a leggyengébb, tehát ha nem is használsz hajszárítót, legalább hagyd rajta a törcsit felcsavarva egy jó ideig, és ne… a törcsivel nem szárítunk hajt mert töredezik.
A hajszárítót is okosan kell használni, nem káros.
Távolról szárítsd a hajad, célszerübb a hajtövektől elkezdeni. ( a hajhagymák miatt, mivel hajhullás, a haj betegsége, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!