Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajam van, fenekemig...

Hosszú hajam van, fenekemig ér (80cm), kicsit hullámos. Az a gondom, ha megmosom, de nem szárítom meg, behullámosodik-amit ha ki fésűkök, úgy száll, mint a pehely? Szerintetek? =>lent

Figyelt kérdés
Ha mosás után megszárítom, akkor egyenes 3-4 napig, de akkor is száll. Mitől lehet? Segíthet rajta a keratinos egyenesítés? Vagy más ötlet?

2013. jan. 30. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Használsz hajvégápolót? Az nagyon sokat segít. Nyugodtan kenheted nyaktól lefelé az egész hosszára. Nekem is ilyen a hajam, még hosszabb, mint a tiéd, mosás után nekem be is begöndörödik, de mikor megszárad bekenem hajvégápolóval és teljesen jó. Éjjelre pedig mindig befonom, ettől olyan szép rendezetten lesz hullámos és nem száll. A keratinos egyenesítést egyáltalán nem ajánlom, csak ideiglenesen lesz tőle szép a haj, később viszont károsodhat tőle.
2013. jan. 30. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
vasald ki
2013. jan. 30. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Már vasaltam,de attól félek,az még jobban kikezdi,és az is csak max 2 nap.Mit csinál a keratin?Miért károsítja?Milyen hajvégápolót használsz?
2013. jan. 30. 20:21
 4/6 anonim válasza:
szárítés előtt fújj rá hővédőt, szárítás után meg Alverde hajvégolajat, vagy a Kallos is jó. teszel egy keveset a tenyeredre, összesúrolod és elosztaod a hajadon, nagyon szép és egészséges lesz tőle, esetleg egy jó kondicionáló is segíthetne a problémádon. :)
2013. jan. 30. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

nekem olyan hajvasalóm van ami ionizált ezért nem károsítja a hajamat hanom erősíti

először azt hittem h kamu de tényleg

a hajsütővas mindig megtöredezi a hajam és ezért másnam vasalt hajam van hogy vissza álljon és nem lesz utána annyira töredezett

2013. jan. 30. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
fogadd el, hogy hullámos a hajad, és ne fésüld ki :)
2013. máj. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!