Károsíthat-e hosszú távon, ha szinte sosem szárítom meg a hosszú hajam?
Én csak ezen a télen kezdtem teljesen megszárítani a hajam, ezelőtt sose, hanem hagytam, hogy magától száradjon és semmi bajom se lett.
18/L
Ha elég meleg szobában hagyod megszáradni télen, és teljesen megszárad, plusz még picit bent vagy, mielőtt kimennél a hidegbe, akkor nem baj.
Én is sokszor magától hagyom megszáradni, mert így szebb göndör lesz a hajam, de nagyon vigyázok, hogy ne legyen hűvös a lakásban, és lehetőleg akkor, mikor nem tervezek nagyon sehová menni. :)
Én sem szárogatom a mell alá érő hajamat.
Ha jó meleg szobában hagyod megszáradni nyilván nem fogsz megfázni, nem fog hullani a hajad.:)
Nekem nem korpásodik a hajam, picikét hullik, de fodrászom mondta,hogy ez természetes. Szóval ne aggódj.:)
Tápláld belülről is, sok folyadék, vitamin és meghálálja a hajad.;)
Nem. A fodrászok is azt szokták ajánlani, hogy hagyd magától megszáradni.
Egyedül akkor látja a hajszárító a hajam ha fodrásznál vagyok vagy utolsó pillanatban mostam meg.
Nagyon dús és göndör hajam van, ezért nem szoktam szárítóval nekiesni, göndören is a mellem alá ér
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam! Már egy éve kerülöm a hajszárítót, mert teljesen összekócolódok tőle, akármilyen óvatosan is próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!