Hosszú archoz vékony szálú, zsírosodásra hajlamos hajból milyen frizura? N24
Figyelt kérdés
Hosszú, nem ovális arcom van sajnos, sokat csúfoltak vele régebben :( De mivel a hajam kevés, ezért a tépett-lépcsőzetes hajat nem szerettem, mert mindig össze vissza állt, vasalni meg nem vasalhattam, mert akkor nagyon feltört.
Rövid (váll fölé érő) hajat nem szeretnék. Most váll alá ér 4 centivel kb, középen elválasztva, frufru majdnem az államig, Gondolkozok egy nem teljesen egyenes, kicsit tépett frufrun, szemöldökig érőn.
2017. febr. 6. 10:29
2/5 anonim válasza:
Göndöríttesd be, az szárítja is kicsit, megis emeli és lesz kis tartása.
3/5 anonim válasza:
Szia! Nem kell levágni rövidre. Alján csinálsz egy frissítő vágást, hogy ne legyen törött a vége. A szemöldökig érő frufrut javasoltam is volna, mert az tompítja a hosszúkás formát. Lehet egyenes vagy tépett. Ha hullámosítod a hajad többnek fog látszani. A középen elválasztást helyett told el valamelyik oldalra egy kicsit. Törd meg a szimetriát ezzel is tudsz javítani a
4/5 anonim válasza:
Hosszúkás formán.
Bocsi ez lemaradt.
5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit vágattam a végéből is, most vállig ér, és csináltattam egy oldalfrufrut, így azért jobb a helyzet, köszönöm :D
2017. febr. 15. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!