Milyen az ideális női testalkat?
2023. febr. 28. 13:11
1/20 anonim válasza:
Sajnos ebből semmit nem látni, csak egy has részletet.
2/20 anonim válasza:
Az ízlésemnek egy kicsi soványka.
De mindegy, mert a személyiség a lényeg.
4/20 anonim válasza:
Nő vagyok, tinikoromban voltam hasonlóan vékony. Egyáltalán nem ideális alkat szerintem, mindig anorexiásnak néztek, igaz úgy is bejöttem sok pasinak, de mindig utáltam, hogy nem tudtam hízni. Aztán elkezdtem kondizni és feljött 7 kg, na ezt most ideálisnak érzem, van popsim, cicim, combom, de azért még mindig viszonylag vékony vagyok (csak nem csontos). Több pasinak is tetszek így, mint anno nagyon vékonyan.
5/20 anonim válasza:
Modellnek ideális, pasiknak tényleg nem nagyon jön be az ilyen, kivéve ha bazinagy mellekkel párosul
8/20 anonim válasza:
Természetesen a jó dagadt, zsíros test a jó.
9/20 anonim válasza:
#8 jaj ne ess már túlzásba. Nem csak az a két véglet van, hogy csontsovány és zsírdisznó vadállat. Ha felszedne 10 kg-t ez a csajszi (edzéssel), bomba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!