Csajok. Neketek mi az ideális testalkat, illetve hajviselet egy fiún? Melyik az abszolút ideálotok?
Ideális testalkathoz nem szeretnék képet mellékelni. Nekem az életmódja fontos. Ha szeret túrázni, úszni, és jár Spartan Race-ekre (:D), akkor a teste sem lehet olvadt fagyi. Mindezt azért követelem meg, mert én is ebben a szellemiségben élek.
Hajviselettel nem kéne sokat foglalkoznia; a legjobb, ha hosszabb az átlag fiú hajnál, de nem elvárás. ( [link] én ezt látom átlagnak.
Milyen korosztály érdekel?
Jelenleg a párom, akiért vállalom a távkapcsolatot évek óra, életmódváltás közben van. Sokat fogyott már, edzett is 2-3 hónapig, most vizsgák, egyebek miatt felhagyott vele.
No kockahas, no szakáll, nem is csokibarna, mégis imádom.
Magasabb nálam, gyönyörű barna szemei vannak, sötét, hosszabb haja, szép kezei... A törődés a fontos, hogy mer játszani, nevetni és hogy igyekszik mindig jobbá válni.
Én viszonzom ezeket és nem érzem magam rosszul mellette, pedig sokan utánam fordulnak az utcán.
20/L
Magaság:175cm-től legalább
Testalkat:nem vékony,nem túl kigyurt,kicsit vaskosabb,szélesebb,husisabb
Haj:kopasztól 3cm-es hajig, a hosszu haju pasio nek tetszenek
Stílusa egyszerű,laza,kenyelmes,ne legyen nagy divatikon
Barna szemszin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!