Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is addiktív a...

Szerintetek is addiktív a Shein webshop?

Figyelt kérdés

Tele van menőbbnél, menőbb termékekkel, amiket máshol szinte alig találsz meg. Szinte beszippant az oldal, csak görgetsz, görgetsz és mindig találsz valamit, ami tetszik és ha felmész, esélyes, hogy veszel is valamit.

Nem leszólni akarom, vannak onnan jó cuccaim, de azért az árukon látni, hogy nem minőségi anyagból készültek, ezért is olyan olcsó&vonzó az ára.

Ti mit gondoltok?

Ha pl egy H&M-et görgetek, nem lesz vásárlási kényszerem.

Emiatt már le is töröltem a Shein appot, csak akkor töltöm le, ha tényleg akarok onnan valamit, amiről tudom, hogy máshol nincs/nehezen megtalálható.

2023. febr. 23. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, nagyon sok emberre hatással van az, hogy olcsó, mégha ez a minőség rovására is megy. Én is vásároltam már, bár inkább kis apróságokat pl.hajcsat, konyhai kütyük
2023. febr. 23. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmiket veszek, vagy még a bugyik, fürdőruhák, amik megérik. De más nagyon kis gyenge anyagból van, egy szezon után kuka.
2023. febr. 23. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a lényege, direkt úgy van felépítve az egész. Ha egyetlen termékre is rámész akkor utána direkt hasonló stílusú cuccokat fog bedobni az összes kategóriában. Én is ezért töröltem le már vagy 2 éve, meg minden más shopping appot. Csak akkor megyek fel bármilyen webshopra ha tényleg szükségem van valamire, meg mondjuk szezononként egyszer elmegyek személyesen plázába. Én így jóval kevesebbet költök ruhára mert személyesen jobban átgondolom hogy jól fog-e állni, mihez tudom felvenni, meg tudom fogni az anyagot stb. Online hajlamos voltam betenni akár 4-5 plusz dolgot a kosárba ingyenes a szállítás/van rá kupon alapon .
2023. febr. 23. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Hát én pont fordítva látom. Olcsóbbnál olcsóbb gagyi kínai ruhákkal van tele. Az egész csak egy olcsó kínai bolt, amiken photoshoppolt képek vannak, nem is igazi ember hordja a ruhákat a képeken, hanem úgy van rászerkesztve.
2023. febr. 24. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Elég gagyi és megbízhatatlan egy üzlet, látom másnak is problémája van vele, mert még illegális dolgokat is csinálnak: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
2023. febr. 24. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Mondjuk ebből nem tudom, hogy sikerült leszűrni, hogy illegális dolog történt
2023. febr. 24. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
#6, Tésztaszűrőt használtam hozzá.
2023. febr. 24. 19:20
 8/8 anonim válasza:
100%
Mi is állandóan rendelünk onnan valamit kollégákkalű:D Főleg otthoni konyhai kiegészítőket, de akkus fúróhoz körkefét is, fürdőszobai kellékeket, háziállatnak játékokat.. stb. Ruhám csak egy van onnan, egy bomber dzseki, hát a minősége olyan közepes, se nem jó, se nem rossz, egy ruhadarabnak jó, de mást nem nagyon szándékozok onnan venni. Egyes kolléganők szinte csak onnan öltözködnek, férfi szemmel annyira nem nagy csoda a Shein. Jól fogalmazol, nagyon addiktív.
2023. febr. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!