Mennyire addiktívak általánosságban az emberek számára a Nintendo switch exkluzív játékai?
Nekem még első genes switch-em van, és hát, meg kell mondjam nagy parasztvakítás.
Persze, cuki a Zelda játék, meg a Mario Odyssey, meg a többi, de nagyon túlértékeltek. Az egyetlen előnye talán a parti játék, ha fel akarsz dobni egy bulit, de itt el is vérzett.
A kézi konzol 4-5 óra igen túlzó, max ha a játékválasztót vagy az eshopot nézed lesz annyi, nekem már megvásárláskor is kb 3 max 3,5 órát bírt játékok futtatása alatt.
A nagy Nintendo játékok (Mario játékok, parti játékok stb) jóformán sose akciósak és a nintendonál már rég a 70-80 eurós árak repkednek.
Őszintén, ha van PS5-öd inkább vegyél arra még 4-5 játékot, messze jobban jársz vele.
Nem biztos, hogy az addiktív a jó szó, mert egyrészt emberfüggő, hogy mire függ rá, másrészt a szándékosan addiktívnak tervezett játékok sokszor elég "gonoszan" vannak dizájnolva, hogy igazából ne legyen velük annyi munka, vagy ne adjanak akkora élményeket, de egyszerű kics csapdákkal folyamatosan fenntartsák az érdeklődést (elsősorban a free to play játékokra gondolok).
Mindenesetre nyilván attól függ, hogy neked milyen stílus, milyen játékmenet jön be. Annyi biztos, hogy a nagyobb Nintendo húzócímek többnyire olyan részletességgel és tapasztalattal vannak összerakva, aminek viszonylag kevés a párja. Persze nagyon más világ, mint a legtöbb nyugati nagyszabású játék, itt tényleg nagyrészt ízlés kérdése, de saját kategóriájában nehéz jobbat találni.
Tehát ha videók, kritikák alapján úgy látod, hogy vannak rá játékok, amik felkeltették az érdeklődésedet, hatalmasat szerintem nem csalódhatsz. Az, hogy relatíve nem sokat bír az akksija, szerintem nem egy jó megközelítés, szerintem nem túl gyakran használnád 3-4 órán át aktívan úgy, hogy közben nem találkozol egy konnektorral. Ha mégis, egy powerbank segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!