Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik az a jellegzetes női...

Melyik az a jellegzetes női parfüm amivel kb mindennap találkozok az utcán?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit megfoghatatlan a kérdés, de van egy női parfüm, amivel kb minden nap találkozok az utcán más és más embereken. Elég fűszeres én intenzív. Gondoltam biztos valami felkapott illat amihez sokan hozzá tudnak könnyen jutni ha már sokan ezt használják.

Esetleg van valakinek tippje hogy milyen parfüm lehet ez? Annyit tudok hogy intenzív, fűszeres.

Köszönöm előre is ha valaki szán a kérdésemre időt.

2023. febr. 17. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos hogy fűszeres? Trendi fűszeres illat nem nagyon jut eszembe, a YSL libre-t és Baccarat rouge másolatokat (szerintem nagyrészt Lattafa Rouge, nekem az van és felismerem) érzek most mindenkin ami ilyen intenzív, de egyik se fűszeres számomra.
2023. febr. 17. 09:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Lehetséges hogy nem fűszeres, csak nekem volt olyan beütése.

Mindenesetre nagyon sok mindenkin érzem, egyebkent jó illat. Csak nem tudom hol keressem és mi lehet a neve.

2023. febr. 17. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Lancôme - La Vie Est Belle.

Konkrétan minden sarkon találkozni vele, vagy valamelyik koppintásával.

Én soha nem éreztem cukrosnak vagy észveszejtően édesnek, ahogyan páran hivatkoznak rá. Elég intenzív, füstös illat, amiben leginkább a fenyős jegyek dominálnak.

2023. febr. 17. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:
YSL- Libre EDP Intense van nekem, az eredeti. Vaníliás-levendulás illat. Esetleg van valamilyen akkord benne, amit felismersz? Parfümériában dolgozom, szivesen segítek.
2023. febr. 17. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden illat mindenki orra szerint és a bőrén is másmilyen. Kinek mi a dominálóbb.
2023. febr. 17. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
MUGLER Alien talán? Ez a legfűszeresebb, amit ismerek.
2023. febr. 17. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Az Alien egyáltalán nem fűszeres, az egy száraz, fás illat.
2023. febr. 17. 17:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Lancôme - La Vie Est Belle sokat látom reklámként a tv-ben

Megnézem egy parfümériában, hátha ez lesz az! Köszönöm a választ.

Először az is megfordult a fejemben hogy valamelyik Zara parfüm. Úgy tudom egy kettő elég felkapott onnan is. Esetleg erre valakinek ötlet?

Köszi előre is! :)

2023. febr. 18. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Zarából a Red Temptation, az is Baccarat koppintás
2023. febr. 19. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:
A Zara 'Amber Vanilla' pedig Alien koppintás. Viszont lehet, hogy igaza van a 7-esnek, és nem jól használom a fűszeres szót, annyira nem vagyok benne a parfümök világában.
2023. febr. 19. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!