Melyik az a jellegzetes női parfüm amivel kb mindennap találkozok az utcán?
Tudom, kicsit megfoghatatlan a kérdés, de van egy női parfüm, amivel kb minden nap találkozok az utcán más és más embereken. Elég fűszeres én intenzív. Gondoltam biztos valami felkapott illat amihez sokan hozzá tudnak könnyen jutni ha már sokan ezt használják.
Esetleg van valakinek tippje hogy milyen parfüm lehet ez? Annyit tudok hogy intenzív, fűszeres.
Köszönöm előre is ha valaki szán a kérdésemre időt.
Lehetséges hogy nem fűszeres, csak nekem volt olyan beütése.
Mindenesetre nagyon sok mindenkin érzem, egyebkent jó illat. Csak nem tudom hol keressem és mi lehet a neve.
Lancôme - La Vie Est Belle.
Konkrétan minden sarkon találkozni vele, vagy valamelyik koppintásával.
Én soha nem éreztem cukrosnak vagy észveszejtően édesnek, ahogyan páran hivatkoznak rá. Elég intenzív, füstös illat, amiben leginkább a fenyős jegyek dominálnak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Lancôme - La Vie Est Belle sokat látom reklámként a tv-ben
Megnézem egy parfümériában, hátha ez lesz az! Köszönöm a választ.
Először az is megfordult a fejemben hogy valamelyik Zara parfüm. Úgy tudom egy kettő elég felkapott onnan is. Esetleg erre valakinek ötlet?
Köszi előre is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!