Mennyire találtok "szépnek"? (Egy kicsit másként. )
A helyzet: kb 4 évvel ezelőtt elhízott voltam... nagyon. Elegem lett belőle és kézbe vettem a dolgokat. Tudatos, egészséges táplálkozás, sok sport (erőnlét fejlesztés + kardió). Mára ezt az eredményt sikerült elérni. De most sem vagyok képes lejjebb adni belőle, ismerőseim és szüleim szerint már beteges amit csinálok, elkapott ez a mai "divat fogyás", lassan anorexiás leszek. Én speciel hájasnak és csúnyának tartom magam, önbizalmam nagyon kevés ha "szépségről" van szó. A véleményetekre (elsősorban lányokéra :P) lennék kíváncsi. 21/F voltam.
Értelmes válaszaitokat előre is köszönöm!
nagyon jóóóóó !!!! a szőrt meg hagyd meg !!!!! le ne szedd :D már elegem van a sok csupaszból :D
18/L
sztem is így pont jó:D
szexi:P:D
17/L
írj már egy privit mit kajáltál , mennyi , hogy edzettél , hány kiló voltál mennyi vagy egyszóval mindent :D
én is húsos vagyok és már elegem van és változtatni akarok ,de ha fele ennyit elérnék én lennék a legboldogabb :)
köszi előre is!
"Én speciel hájasnak és csúnyának tartom magam, önbizalmam nagyon kevés ha "szépségről" van szó. "
Hülye vagy???
Tudod hányan összetennék a kezüket, ha csak fele ilyen jól néznének ki (pasik), vagy a csajok, ha ilyen pasijuk lenne?
Gondolkodj:-DDDDDDDDDD
Köszi a hozzászólásokat, megmondom őszintén k*vára meglepődtem.
Az előzőnek: Valószínűleg azért gondolom így a "csúnya és hájas dolgot", mert nem pik-pak fél év alatt sztárdiétákkal lettem ilyen, hanem évikig tartó munkával, semmi kreatin meg egyéb konditermes mű porral, a változás így eléggé lassú a megszokott szuper diétákhoz képest :)
Kettővel előző: Nem tudok privit írni mert kikapcsoltad. Amúgy mindent internetről szedtem össze, nem hallgattam egyetlen divat fogyás tippre sem.
Nem jártam konditerembe, csak saját testsúllyal dolgoztam erősítésnek. Húzódzkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz, gugolás, persze ezek egyre nehezebb változata. Youtube-ba ird be: "calisthenics" és látni fogod.
Heti 3-4 alkalommal (eleinte 60perc, később 30 perc) futás, bicikli, ugrókötél. (Az ugrókötélre esküszöm.)
De a legnehezebb az étkezés: idejét se tudom mikor voltam Mc'Donaldsba, mikor ettem fagylaltot, csokoládét stb. Semmiféle "szemét kaját" nem ettem, sok csirkehús, zöldség, gyümölcs, napi 3-4x étkezés. Az a baj a táplálkozás a legösszetettebb és nehezebb, ha igazán érdekel: [link] itt mindent megtalálsz.
Nagyon szexis a tested, nehogy leszedd róla a szőrt.
Igazán ügyes vagy és kitartó, hogy sikerült elérned ezt az alakot!
17/L
Ahogy most van, ez így tökéletes! Semmin sem kell változtatni, beleértve a szőrt is. :)
Nekem nagyon tetszik.
22/L
Sikerült lefogynod, nyugi.
Én ugyanez a verzió vagyok, csak lányban - úgyhogy tudom, nehéz elhinni, hogy sikerült, meg te talán nem is látod, de meg kell tanulnod olyannak látni magad, amilyen vagy, különben örökké elégedetlen és komplexusos leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!