Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen alakot hogyan lehet elérni?

Ilyen alakot hogyan lehet elérni?

Figyelt kérdés

Hasonló de ennyire nem jó az alakom mint ennek a lánynak.

[link]

2023. jan. 30. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Valojaban o hizekony alkat es combra hizik. Thick thighs a tipus "neve", egyszeruen igy szuletnek. Persze ha edzel tobbet combra, akkor lehet hasonlod, valojaban valoszinuleg neki kevesbe is izmos, mert az ilyeneknek inkabb picit zsirosabb.

Neki kell nagyon vigyaznia, hogy ne zsirosodjon el nagyon es legyen undi. De az ilyen 14-30 evesek vaditoak, amig feszesek, striak nelkuliek es karban vannak tartva.

26/F

2023. jan. 30. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez a lány régebb duci volt és így lefogyott.
2023. jan. 30. 22:41
 3/11 A kérdező kommentje:

ha mar vadító

[link]

2023. jan. 30. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Gyúrj combra (squat...). Madfit és Chloe Ting videóit tudom ajánlani.

Sajnos nekem pont ilyen körte alakom van, és nem szeretem, sokkal elegánsabbnak tartom a lányokat, akik mindenhol vékonyak. Kb. anorexiásnak kéne lennem, előbb tűnne el a derekam és törnék ketté, mint hogy a combomról lemenjen valami :(

2023. jan. 30. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor helyesen irtam :)

Es fuuuu ja :D finom.

Ah az ilyen kamu influencer videok nem biztos hogy segitenek, de ahogy irtam igen, a comb edzes, bar az alak es hogy valaki hova tud jobban hizni, az valoban genetika kerdese, azonban az nem genetika, hogy mindenki tud izmosodni, szalkasodni stb, csak megfelelo edzes es etrend kell.

4es te meg ne tord kette magad :D biztos hogy valakinek bejovos lesz.

Neha edzoteremben is olyan csajok vannak, hogy igy eletukben eloszor jarnak ott, latom, nem tudjak mivel mit kell csinalni, kerdezik, meg szemelyi edzovel vannak (ez mind nem szegyen, nem azert irom,hanem), kozben olyan alakjuk van, pont ezekhez v hozzatok hasonlo, hogy sheeeeeeeeeees 🔥

De persze kell az edzes, szep lapos has, meg cum gutter legyen, vagy nemtom ezt noknel hogy irjak, de az is brutal szexi mikor van egy husisabb csaj (volt ilyen baratnom, imadtam), de a hasan kozepen a fuggoleges vonal, mert nincs ugy elhizva, sot formaban van. 🤤

Ha igy vagytok, nincs miert aggodnotok :)

2023. jan. 31. 07:36
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én azért megnézném az alakodat. <3
2023. jan. 31. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Járj kondi terembe, az izom adja meg a test formáját.
2023. jan. 31. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Igy van ahogy 7es irja, ahogy irtam en is.

Btw mi ez a lepontozas a masodik kommentemre xd vicckategoria ez a gyk... relevans ertelmes valaszra...

2023. jan. 31. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
#8 mert egy nyálcsorgató, nyalizó, unprofesszionális mitugrász benyomását keltetted. Pedig én nem vagyok férfigyűlölő mint itt oly sokan, sőőőt...de ez az undorító stílus még nálam is kivert a biztosítékot.
2023. jan. 31. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja, 9 ev edzessel mogottem, olyan sessionokkel hogy 59 kgrol fel tudok tomegelni 73ra es leszaradni tisztan 63ra, profin ismerem a testtipusokat, 1 keprol megallapitottam, hogy milyen genetikaju a csaj es azt hogy lehet elerni vagy kinek nem, meg hogy leirom, hogy senki ne legyen onserto meg anorexias, az tenyleg "unprofesszionalis" (ezt melyik bullshitgeneratorbol hoztad ossze?), meg undorito xd 10 ev kapcsolattal a hatam mogott olyan novel amilyen masnak sosem lesz, akinek en segitettem olyan alakot osszehozni hogy irigyek ra az olyanok mint te, szamos felszedett gadzsival, lakassal, tobbmillios kocsival, most indulok meloba 8 31kor elettel, biztos en vagyok aki rosszul tud barmit :) nem baj, induljatok a suliban szunetre, meg a gyarban a kovetkezo szalaghoz.
2023. febr. 1. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!