Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetováláshoz értők! Ez a...

Tetováláshoz értők! Ez a tetkó kb. mennyibe kerülhet? Pont ugyanekkorában kellene mint a képen van, ezekkel a színekkel.

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 3. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! a legtöbb tetováló szalonba nem azt nézik,hogy mekkora a minta,hanem hogy hány órát kell vele dolgozni.

Tehát pl(ez csak egy példa) ha 2-3óra alatt megcsinálják,akkor mondjuk 8000ft.

Ilyen alapon mondják meg,hogy mennyibe fog kerülni :)

2010. okt. 3. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:

az árak elég változóak...függ a tetoválótól:) valamint számít az is, hogy színes-e, vagy fekete-fehér...ugye a színes drágább...a képen sztem 5 cm lehet a tetoválás, bár ebben nem vagyok biztos...ami azt jelenti, hogy kb. 5 ezer ft felett van mindenképpen...de lehet, hogy több...:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 3. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy 10-es biztos.Nekem nagyobb van, de fekete és 10.000. volt.
2010. okt. 4. 15:56
 4/4 blackprincess ***** válasza:
Barátnőmnek ugyanez van a melle felett és nem szalonba csináltatta hanem egy otthon dolgozó tetoválósnál hogy mivel ha a szalonjába csinálta volna barátnömnek többe került volna tehát igy 15 be csinálta meg neki egy kb. 10szer10 cmesbe.
2010. okt. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!