Ötletek tetováláshoz?
Figyelt kérdés
Latin szövegre gondoltam, és sokat is keresgéltem már, de még nem találtam meg a megfelelőt. Valami bölcs idézet a cél. Segítenétek? Nagyon örülni fogok minél több ötletnek..2011. júl. 24. 21:23
1/7 anonim válasza:
Ha nincs ötleted ne tetováltass.
2/7 anonim válasza:
Dum spiro, spero. - Amíg élek, remélek.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha segíteni nem tudsz. inkább ne kommentálj..köszönöm!
2011. júl. 24. 21:32
4/7 anonim válasza:
Nem azért írtam mert bántani akartalak hanem azért mert most lehet valamit magadra varratsz és később majd történik valami olyan az életedben amit meg szeretnél örökíteni. Ha így nincs semmi célja szerintem nem éri meg. Tetováló ellett tanulok és rohadt szar azt látni neki ha a munkáját levetetik vagy fedetik mert már nem "aktuális" vagy stb.
5/7 A kérdező kommentje:
semmiképpen sem akarnák olyat, ami a jelenlegi életemmel, érzéseimmel kapcsolatos, hiszen tényleg..igaz hogy megbánhatom..csak valami szép,bölcs idézetre gondoltam ami általánosságban igaz, s igaz lesz 20 év mulva is :)
2011. júl. 24. 21:39
6/7 anonim válasza:
Értelek. Tudom neked ajánlani, hogy a városodban a legjobb hírű szalonba menj be és velük értekezz. Nekünk is rengeteg ilyen van "készleten". A lényeg, hogy ne sajnáld a pénzt inkább legyen drágább kicsit de jó.
7/7 anonim válasza:
sztem hónaljba tetováltass egy csúszdás vizibiciklit ! megy majd a szemöldöködhöz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!