Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Miből áll a férfi...

Lányok! Miből áll a férfi szépségápolás?

Figyelt kérdés

A minap fröcsögött az egyik kolléganőm a haveromról, hogy milyen klassz pasi, mert szedi a szemöldökét (nem mintha igénytelenül nőne neki) meg hogy szoláriumba jár, stb.

Szerintem is rendben van a gyerek, de akármi más jót is mondhatott volna rá, akár hogy ki van gyúrva, akár hogy jó vágású vagy bármi de miért épp ezeket?

Nekem eszembe sem jutna ilyenekre odafigyelni. Gyanítom ő is csak azért teszi, mert kozmetikus a barinő és ő babázik a sráccal.

Van még ilyen ami szerintetek "fontos" már ha ezek egyáltalán azok?

2023. jan. 23. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem gáz ha van egy férfinek szépségápolás rutinja.

Bizonyos keretek között a szemöldök szedés se gáz. Pl páromnak én is szedem középpen, hogy ne nőljön össze neki.

Ezen kívűl rászoktattam hogy arclemosóval mosson reggel és este arcot. Illetve hogy utána kenje be hidratálóval, mert nagyon száraz a bőre és nagyon tud hámlani. Ebben nincs semmi ciki, hoszen hosszútávon csak jót tesz.

A szolárium pedig szerintem nem tartozik a szépségápoláshoz, és nem ettől lesz valaki egényes. Sőt kifejezetten káros.

2023. jan. 23. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés szappannal/tusfürdővel, rendszeres hajmosás, fodrász, borotválkozás, fogmosás. Spray, after shave. Felesleges szőrszálak eltávolítása.
2023. jan. 23. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fröcsögés negatívat jelent.
2023. jan. 23. 16:17
 4/7 Metionin ***** válasza:
81%
Normális haj és arcszőrzet fenntartása, bőrápolás, körömápolás. A többi (pl. a tisztálkodás meg ezek) az szerintem simán alap higiénia.
2023. jan. 23. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem kell szedni a férfi szemöldökét max,ha tényleg olyan,mint egy dzsungel.Nekem a szoli nem tetszik.Inkább az a fontos,hogy igényes legyen,fürödjön rendszeresen,mert sajnos néhány embernek ez se alap,ne legyen izzadság szaga,fogai rendben legyenek, füle tiszta legyen, bőre ne legyen zsíros,pattanásos,jó illata legyen.
2023. jan. 23. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a legkiábrándítóbb ha a férfi lába elhanyagolt/undi
2023. jan. 23. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem ebből:

fingok és szarok

néha böfögök

2023. máj. 26. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!