Miről beszélgettek a körmösöddel/fodrászoddal/kozmetikusoddal?
Még sosem voltam körmösnél és felmerült bennem a kérdés, hogy ha elmennék megcsináltatni a körmeimet milyen lenne közben a "hangulat"?
Nálatok milyen volt az első alkalom a körmösötöknél?
Interneten sokszor olvasom, hogy a fodrász, kozmetikus, körmös mindig dumál a vendéggel. De én ezt nem tudom elképzelni ,ő hozza fel a témákat, vagy hogy alakul?:D
Még csak olyan fodrásznál voltam, ahová nem kellett időpontot foglalni, nem volt bevált fodrászom sem soha, tehát így nem tudok mire alapozni.
Körmös vagyok, arról beszélgetünk, ami a vendéget érdekli, de olyan is van, hogy nem beszélgetünk. Van, hogy én merülök bele a munkába, van, hogy a vendégnek nincs kedve.
Volt már olyan is, hogy abszolút nem találtunk közös témát. Mondjuk ez a legritkább eset.
Amitől érdemes tartózkodni, az a politika. Abból nem születik jó téma.
Én pl szoktam termekekről faggatni őket, ami engem érdekel, ők milyen eredményeket érnek el vele. Esetleg javasol valamit. Hétköznapi dolgok. Bármiről lehet beszélgetni.
Én amúgy legtöbbször csendben vagyok és hagyom dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!