Milyen a kapcsolatod a fodrászoddal, kozmetikusoddal, stb?
Érdekelne, hogy mások hogyan élik meg a szolgáltatószektorban dolgozókkal töltött időt, milyen viszony alakult ki. Néha úgy érzem, ez is olyan ,mint egy kapcsolat, a végére ők elkényelmesednek. Eleinte olyan szépen dolgoznak, aztán ahogy úgy gondolják biztos vendég vagyok, romlik a munkájuk színvonala. Panaszkodnak a vendégekről,és hogy rosszul megy nekik, kibeszélnek mást.
Mindig előzékeny,kedves vagyok velük, sose panaszkodok, hiszen nem pszichológusok. Sokszor terhes nekem, hogy belém akarnak mászni, az életembe, elvárásaik lesznek felém. Ha időpontot cserélek morognak, holott neki van kevés munkája, nekem meg mindegy lenne hova viszem a pénzt. Ti hogy álltok velük?
Én nem bírom a fodrászom....
Itt van 2 utcával odébb, így gyalog kb 5 perc alatt ott vagyok, ezért járok hozzá. De egy tipikus elkényeztetett anyuka kedvence (az anyjával együtt dolgozik, de együtt is csinálnak mindent: vásárlás, főzés, kirándulás, jó mondjuk ez egy tök jó anya lánya kapcsolat). Nem lehet vele beszélgetni, csak fejeket vág. Pl sokszor volt már hogy összefutottam velük XY áruházban, az anyja köszönt, a lány meg "nem ismert meg". Kb elfordította a fejét, mikor ott vagyok akkor mondjuk próbálja törni magát hogy kedves legyen, de látszik rajta hogy nagy erőfeszítésébe telik. A munkája meg olyan 10/7-es, néha van hogy eltalálja hogy jó legyen, máskor meg mintha alig csinálna valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!