Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, ti mennyit költötök...

Nők, ti mennyit költötök szépségápolásra, tisztálkodásra es vitaminokra egy honapban?

Figyelt kérdés

Mivel most költözünk össze a párommal összeszamoltam éves szinten, hogy mennyit költök ilyenekre és hát majdnem 17 ezer forintot. Szeretném felmérni, hogx ez sok/kevés az átlaghoz képest.

A szépségápolába beletartozik mindenféle szolgáltatás, pl fodrász, körmös stb, ahova jártok.

2022. szept. 28. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen tipikus szolgáltatásokra semmit nem költök. Hajamat a párommal vágatom egyhosszra kb. 3 havonta. Körmös végzettségem van, de nem szoktam a körmöm “úgy” megcsinálni, csak hosszúra megnövesztem, kockára van reszelve és átlátszó lakk van rajta. Szemöldököm magamnak szedem meg sminkelem. Szoliba sose jártam, nem is fogok.

Arcápolásra költök inkább, szeretem a natúr termékeket, ezekből használok többmindent rutinszerűen. Hajkencékből is ezt a natúr vonalat követem itt is van a samponon balzsamon kívül minden egyéb hajpakolásom, olajam stb.

Sminkelni nagyon szeretek, rúzsokból van a legtöbb.

De amire a leginkább költök és szeretem azok a szép ruhák.

28/N

2022. szept. 29. 00:20
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
nagyon minimálisat. szappan, tusfürdő, vécepapír
2022. szept. 29. 01:03
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha mindent beleszámolok akkor majdnem 40.000 Ft.
2022. szept. 29. 02:01
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Fodrász 3 havonta 15 ezer (festés, vágás). Ezenkívül sampon, balzsam, hajolaj stb.

Körmeimet a testvérem csinálja, 3 ezret szoktam neki fizetni.

Smink: alapozó, szempillaspirál, szemöldökceruza, sminklemosó, ezek havi szintre lebontva 2000 forint körül lehetnek.

Tusfürdő, testápoló, borotva, borotvahab, fogkrém, fogkefe, arckrém, arctisztító - havi átlag mondjuk 3000-4000 forint.

Hajvitamin havi 2000 forint.

Ez eddig kb. 16 ezer havonta, de ha idevesszük a konditermet is, az még 18 ezer, ma megyek szemöldöktetoválásra, az lesz 55 ezer, ruhákat nem veszek minden hónapban, inkább 2-3 havonta, akkor kb. 20 ezerért szoktam venni nadrágot, felsőket, cipőt 20-30 ezerért veszek. Szóval ezt nehéz havi szintre lebontani, mert változó, de azért szerintem átlag felett - instar*banc szint alatt költök magamra🤣

26N

2022. szept. 29. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Én se tudnám lebontani így.

Rövid hajam van, szóval havi egyszer megyek igazíttatni. Festeni én szoktam itthon.

Emellé van sampon, balzsam, hajpakolás, hajlakk, clay és sós textúra spré amit használok, de ezeket nagyjából évente 1-2x veszem, és elállnak.

A körmöket a karantén előtt rendszeresen megcsináltattam, mostanra viszont elszoktam tőle, már csak itthon szoktam festeni. Ezt is évente 1-2x szoktam venni.

A sminklemosó kendőket általában havi egyszer veszem, ezek picit drágábbak, mert a lebomlósat szoktam venni, nem a hagyományosat.

Sok sminkem van, általában havi 1-2 dolog az, amit veszek ha épp elfogy vagy ha meglátok valamit ami megfog, és néha ki is szelektálom őket. Pl most épp a sminkfixáló spré, alapozós ecset és a szemöldök borotva van a listán.

Általában hetente-kéthetente egyszer kitakarítom a dobozt, lefertőtlenítem a palettákat, kihegyezem a ceruzákat, átmosom az ecseteimet és azokat is fertőtlenítem (Van több tartalékba is, szóval napi szinten nem kell vele vessződni, csak mennek az egyik kaspóból a másikba.)

Arcápoláshoz spf arckrémem, tonicom van csak, de ezek se fogynak el gyakran.

Szóval szerintem ha megengedheted magadnak, összeadva nem sok az az összeg amit erre fordítassz.

2022. szept. 29. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hónapra lebontani, minden termékem kitart több hónapig. Van hogy több hónapon át semmit nem veszek, máskor meg egyszerre nagybevásárolok ilyesmikből.
2022. szept. 29. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem fogy el egy hónap alatt, de minőségi szérumokat és krémeket, hajcuccokat használok. Alapozó, púder, spirál minden nap van rajtam.

Szőkére festetem a hajam és napi legalább 4 féle vitamint szedek plusz a kollagén.

Kb havi 30 ezer, de lehet sokkal több, fogalmam sincs.

27L

2022. szept. 29. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem sem fogy el mindig minden, a 17 ezer/hó az úgy jött ki, hogy mindennek tételesen leírtam a vélhető éves árát és azt osztottam el 12-vel. Egyébként nem sminkelek, nincs műkörmöm és nem járok hajat festeni, gyantaztatni, a barátnőm festi a szemöldököm és magamnak szőkítem a karszőrömet :D de sajnos rá kaptam az arcrutinozasra valamint az olaplexre és a kicsit drágább hajápolókra. Mentségemre szóljon az esküvőre próbálom növeszteni. Emellett én is sok vitamint szedek és kkollagént, valamint ami plusz költség az az,hogy nagyon érzékeny a bőröm és sajnos nem jó rá az olcsóbb testápolók.
2022. szept. 30. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szépségápolás drága dolog, egyáltalán nem költesz rá túl sokat, ne érezd magad rosszul emiatt.
2022. szept. 30. 10:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ennél kicsit kevesebbet. Szerencsére hosszú hajam van, természetesen szép színnel, így anyukám szokta levágni a végét kb. fél évente, arra nem kell költeni. Sampon + balzsamból csak a kicsit drágább jött be, az kb 2-3 havonta 5 ezer forint együtt. Pl. rájöttem, hogy teljesen fölösleges kétszer megmosni a hajam, csak rossz rutin, rögötön a felére csökkent a fogyasztásom. Sminkből nagyon alapok, főleg ünnepekre, mindennapokra csak a szemöldököm + szempillaspirál. Szerintem havi 2000 kb. leosztva. Vitaminokból csak szelént szedek, az is kb 2k /hó.
2022. okt. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!