Szeretitek az extrém öltözködésű embereket megfigyelni? És tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt voltam a Westendbe, és a bevásárlás mellett kifejezetten az embereket néztem, hogy hogyan vannak öltözve. Ami nagyon feltűnt, hogy az orrkarika + kerek szemüveg fiatal lányoknál eléggé népszerű manapság. Szinte futószalagon jöttek velem szembe ilyenek. De ki találta ezt ki? Orrkarika + kerek szemüveg? Ez valami cyberpunk őrület? De olyat is láttam, férfi, egyik oldalt kopaszra leborotválva, másik oldalt hosszú, lila haj, és ki volt gyúrva. Szerintetek attól, hogy valaki egyedien néz ki, már pozitív is maga a látvány?2022. dec. 31. 16:25
11/11 anonim válasza:
Igen. Mert van bátorságuk úgy öltözni ahogy ők szeretnek. Ezért csak tisztelni tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!