Szeretitek az extrém öltözködésű embereket megfigyelni? És tetszik nektek?
"orrkarika + kerek szemüveg fiatal lányoknál eléggé népszerű manapság. Szinte futószalagon jöttek velem szembe ilyenek"
Ezt nem mondhatod komolyan! Ők mind különlegesen egyedi egyéniségek!
"Ezek szerint neked tetszenek ezek a dolgok?"
Nem, engem nem érdekelnek ezek a dolgok.
“Ki találta ki?”
A különböző törzsi népek már évezrede viselnek testékszereket, tetoválást, szóval ez egyáltalán nem újkeletű dolog.
A világ első szemüvegei is kerek lencséjűek voltak, sokáig csak ilyenek léteztek.
Egyébként egyesek úgy beszélnek, mintha teljesen kimaradt volna nekik a ‘70-es ‘80-as évek. Akkor is rengeteg extrém kinézetű ember volt, különböző szubkultúrák gyermekei, akik talán még feltűnőbben önkifejeztek a mostani generációnál. Csak ugye, a vasfüggönyön ebből jóval kevesebb jutott át, a magyarok pedig még mindig előszeretettel köpködnek olyan preferenciákra, ami már 40-60 éve abszolút bevett egy 20.-21. századi ember megjelenésében.
Egyébként mióta ítélünk külső alapján? Mert egy “orrkarikától” vagy felnyírt színes hajtól még senki nem lesz feltétlenül jobb, de rosszabb se.
Magam is kicsit extrémebb lévén bevallom, hogy titokban meg szoktam nézni, ha valaki extrémebbet látok de mindig pozitívan, konstatálom, hogy hű de jó a haja, tetkója, piercingje, ruhája, akármije.
Az orrkarika meg a kerek szemüveg amúgy szerintem nem extrém, ahogy a kikopófélben lévő, láthatóan egyszeri alkalommal színesre festett haj sem. Viszont volt egy 70-es néni, akit a régi lakhelyem környékén gyakran láttam, olyan, mint egy viktoriánus korabeli hölgy, gyönyörű blúzokban és hosszú szoknyában járt, a haja pasztellrózsaszín volt és csipkés fehér napernyőt hordott nyáron. Egy ismerősöm azt mondta, hogy színésznő volt. Imádtam, nekem ő egy ikon, remélem azóta is jó egészségnek örvend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!