Lányok akinek nagyobb mellei vannak és melltartó nélkül is feszesen állnak, azok hányas mellek?
Figyelt kérdés
Van akinek szülés után feszes csak?2022. dec. 31. 08:41
1/8 anonim válasza:
A feszesség nem feltétlenül a méreten múlik.
5/8 anonim válasza:
C kosár.
De szoptatás után már veszít tartásából, nem olyan, mint szülés előtt.
D kosártól meg már eleve veszít tartásából ha még nem szült az illető, hiszen az már eleve csak méret és súly, így a gravitációnak nem lehet parancsolni.
27N
7/8 anonim válasza:
14 partner után úgy vettem észre, hogy genetika is kell hozzá, de vannak olyan nők, akiknek C-D kosár mellett is kemény, feszesen álló mellei vannak. De amennyire észrevettem, ez a fajta "kemény" mell nagyon ritka, két nőnél láttam csak ilyet eddig. (És egyik sem szilikon volt, ezt 100% ki merem jelenteni. Mindkettőjüket ismerem annyira, hogy tudjam, nem voltak műtve.)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!