Vinted hogy működik?
Hogy kell hitelesíteni a számlát?
Jött egy üzenet hogy megvették amit feltettem , de csak egy fotót küldött , kell az email címem.
Megadtam, mutatta hogy elküldte az összeget, a vinted is küldött emailt hogy hitelesíteni kell a kártyát, de hiába várok azon az oldalon amit bedob nem történik semmi.
Halványan látom az adataid, de semmi mást.
Hogy adjam fel?
Hogy mi?? Szerintem téged valami adathalász linkkel akarnak átverni mert a vinted nem így működik. Semmiféle személyes adatot, emailt nem kell megadnod a vevőnek eladóként, kártya adatokat meg főleg nem, hiszen nem te vásárolsz, és amíg a vevő nem kapja meg a terméket a belső keretedre se fog rákerülni az összeg.
Ha tényleg megvették a terméket a beszélgetésben egy olyan rendszerüzenet fog megjelenni hogy címke generálása. Ha nincs ott olyan akkor nem vették meg, valami csaló akar lehúzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!