Nők, hány évesen volt az először, hogy észleltétek az első külső jeleit annak, hogy korábban szebbek voltatok?
Figyelt kérdés
Itt most a természetes szépségről beszélek, tehát effektíve válhatsz szebbé később is egy jó stílussal, jó sminkkel, öltözettel, de természetes külső szempontjából, tehát rásegítés nélkül, mikor volt az először, hogy úgy láttad, korábbi éned szebb volt.2022. dec. 14. 09:44
11/13 anonim válasza:
Amúgy ez az öregedés egy nőnek lelkileg nagyon megviselő. Legalábbis nekem. Látod hogy még azt a kevés szépségedet is elveszítetted.. És harminc után eléggé gyorsul a megcsúnyulás folyamata. Ha én magam is látom hogy csúnya vagyok, akkor mások még jobban látják. Sosem sminkeltem, de már el kell kezdenem mert szörnyű csúnya lettem. Nem mondom hogy fiatalon gyönyörű voltam, de azért megbámultak. El sem merem képzelni, öt év múlva már hogy fogok kinézni! 😥
12/13 Sunshinedoll válasza:
Én most vagyok 31, de én pont az ellenkezőjét látom, hogy évről évre szebb vagyok. Visszanézek régi fotókat, és a mostani külsőmmel jobban meg vagyok elégedve. Mármint az akkori külsőmmel akkoriban meg voltam elégedve, de visszanézve mai ízléssel meg fejjel, most sokkal jobban nézek ki, mint akár 2-5-10 éve.
Ez lehet annak betudható, hogy most több pénzem van jó ruhákra, hajra, edzőre, jobb kajákra, vagy annak, hogy kialakult a stílusom, vagy annak, hogy alapvetően magabiztosabb lettem, nem tudom, de nem látom szebbnek a régebbi énem.
Meg amúgy baromság is lenne 31 évesen arra vágyni h 16 évesnek nézzek ki sztem :D
13/13 anonim válasza:
30 pár évesen, mert régen vékony voltam, most meg meg vagyok hízva. Viszont az arcom és a bőröm sosem volt ilyen szép, mint most. Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!