Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, hány évesen volt az...

Nők, hány évesen volt az először, hogy észleltétek az első külső jeleit annak, hogy korábban szebbek voltatok?

Figyelt kérdés
Itt most a természetes szépségről beszélek, tehát effektíve válhatsz szebbé később is egy jó stílussal, jó sminkkel, öltözettel, de természetes külső szempontjából, tehát rásegítés nélkül, mikor volt az először, hogy úgy láttad, korábbi éned szebb volt.

2022. dec. 14. 09:44
A kérdező szavazást indított:
20-21 év
22-23 év
24-25 év
26-27 év
28-29 év
30-31 év
32-33 év
34-35 év
15 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
18 évesen kezdett nőiesebb formát ölteni a testem, amitől eleinte idegenkedtem, mert fejben még nem éreztem magam hozzá elég érettnek. Aztán 25 évesen szültem, amitől teljesen megváltozott az arcom, a derekam is szélesebb lett, bár nem híztam. A következő három évben annyi nehéz élettapasztalatot szereztem, hogy már nem az a naiv kislány néz vissza rám a tükörből. Megjelentek az első ráncok is, a kislányom meg szokta kérdezni néha, hogy "anya, miért mérges a homlokod?". Csontosabb, inasabb mindenem, nem olyan telt az arcom, és minden apró kilengés meglátszik a bőrömön, de tényleg, egy pohár bor előző este, az alváshiány, a feldolgozott élelmiszerek. Szóval mostanában nehezebben regenerálódom. Tulajdonképpen most kezdem el értékelni a dekorkozmetikumokat, és sokkal fontosabb a kikapcsolódásra szánt idő is. Korábban úgy dolgoztam, mint egy gép, maximálisan kihasználtam a testem. De rájöttem, hogy még egy gépnek is szüksége van néha karbantartásra, úgyhogy már nincs bűntudatom attól, ha nem nyújtok valamiben 100%-ot, hanem inkább töltődöm kicsit. Sokkal szabadabb vagyok, nem érzem szükségét az érzelmeim elkendőzésének sem. Nem úgy fogalmaznék, hogy régen szebb voltam, inkább csak könnyen kezelhető, elmosódott határokkal, ez pedig nem éppen a megfelelő embereket vonzza általában, hanem olyanokat, akik valamilyen szempontból kizsákmányolnak. A személyiségem változása az arcomon megjelenő határozott kontúrokban képeződik le, és egyértelművé teszi mások számára is, hogy nem lehet mindent megtenni velem. Öregedni jó :D
2022. dec. 14. 10:27
 2/13 Metionin ***** válasza:
95%
Még nem volt, most nézek ki legjobban eddigi életem során. 32xx
2022. dec. 14. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal ledöbbenek, amikor a kezembe kerül egy fotó, ami évekkel ezelőtt készült rólam, hogy mennyit öregedtem. Rögtön az jut eszembe, hogy amikor annyi idős voltam, mint a képen, akkor is úgy éreztem, hogy milyen xarul nézek ki. De ez már csak ilyen. Reggel belenézek a tükörbe és megállapítom, hogy 5 év múlva,de jó lenne még így kinézni, persze csak miután magamhoz tértem, hogy basszus, ki ez a ráncos banya?!
2022. dec. 14. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Most látom magam a legszebbnek, 1 2 jól sikerült régi kép persze tetszik, de tudom, hogy nem az volt a valóság :D 30N
2022. dec. 14. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
16-18 évesen.
2022. dec. 14. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, most nézek ki eddig a legjobban. Formás lettem a kondizástól, szép a hajam, a bőröm, plasztikázva lett az orrom, jó az öltözködési stílusom. 21 körülinek szoktak nézni, szóval még messze nem tapasztalom azt, hogy öregednék.
2022. dec. 14. 13:24
 7/13 anonim válasza:
28-29
2022. dec. 14. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyen, pedig 35 vagyok, de eddig kövér voltam, szóval ennél jobban soha nem néztem ki. A hajam, bőröm is hányadék volt.
2022. dec. 14. 16:05
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Én sose voltam csúnya. Max elonytelen ruha vagy frizura választásaim voltak.

25 éves korom körül eléggé a padlón voltam, akkoriban középsúlyos depressziós epizódom is volt, na akkor volt olyan, hogy zacskót húztam volna a fejemre, mert csunyanak láttam magam.

Én inkább úgy látom, hogy jót tesznek az évek nekem.

Idén töltöttem a 30-at és most érzem úgy, hogy elértem az eddigi legjobb formám. Persze minden lehetne jobb, de én most elégedett vagyok magammal.

2022. dec. 14. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Már kisgyerekként sem voltam szép, most sem vagyok az, és javulni nyilván a jövőben sem fog a helyzet. Egyedül a hajam volt úgy-ahogy elfogadható tizenévesen, de most, a 35-höz közelítve már pókhálóra hasonlít.
2022. dec. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!