Lányok, külső szemlélőként melyik óra a legszebb? Melyiket vegyem meg a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Meglepetést szeretnék neki, már nagyon regóta szeretne egy ehez hasonló órát. Az mindegy neki, hogy ezüst vagy arany. Tudom-tudom, őt kell megkérdezni, valószínű később meg is fogom, csak gondoltam itt is rakérdezek, hogy nektek melyik tetszik a legjobban?
1.
2.
3.
4.
2022. dec. 10. 10:32
A kérdező szavazást indított:
1. Tommy
2. DKNY
3. Tommy (2)
4. Marc Jacobs
9 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Légyszi hanyagoljátok a bunk* kommenteket, rolexre nem telik, viszont mindenkepp valamilyen “markasat” szeretnek, diakmunkabol viszont ennyire futja.
Koszi mindenkinek
2022. dec. 10. 10:35
3/9 anonim válasza:
Szerintem is férfi órák, bár én ilyet vennék ami az elsőhöz hasónló
4/9 A kérdező kommentje:
Nem nem ferfi orak 😀
2022. dec. 10. 11:00
5/9 A kérdező kommentje:
2022. dec. 10. 11:06
7/9 anonim válasza:
Nekem se de ha nagyon választani kene az első vagy a második. Egyébként ha nem telik rá egyedül amivel semmi baj sincs akkor beszélj a lány barátaival/családjával és dobjátok össze az árát
8/9 anonim válasza:
Ez sokkal szebb és egyedibb, nem tucat Hilfiger.
9/9 anonim válasza:
Nem gondolkoztál azon, hogy egy tommy árából óra, és ne divatmárkát vegyél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!