Szerintetek melyik piercing a legszebb? Melyik testrészen néz ki a legjobban?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 09:14
1/14 anonim válasza:
Hát az túlzás hogy szép pedig nekem is van. Egyébként lányon fiún nekem ami nagyon bejön az az orr karika, nem a septum hanem a rendes orr pc. Nagyon dögös számomra
3/14 anonim válasza:
Legfeljebb köldökön.
Arcon sehol.
4/14 anonim válasza:
Nekem pont a septum jön be nőknél, meg még a köldök piercing. Mondjuk a mellbimbó pc is izgalmasan hangzik, de még nem volt szerencsém élőben találkozni olyannal. 28F
6/14 anonim válasza:
Fülpiercingek rendben vannak szerintem. Számomra az ilyen köldök piercing, meg az ilyesmik visszataszítóak, illetve az se szép, ha az arc tele van aggatva rengeteg piercinggel. Összességében szerintem a fülpiercingek a legnormálisabbak.
7/14 anonim válasza:
Amelyik a legjobban kifejezi az egyediséged,azt kell kiválasztani.
Majd arra a helyre rakni ezt a megkülönböztető jelzést,ahol ez az undorító pinipuni bikaorralátét legjobban látszik.
Majd rátenni két drótot,amit a konnektorba kell tenni.
Illetve kikötni a fi relét,és kismegszakítót ezek előtt.
9/14 Sunshinedoll válasza:
Nekem fülben pl. az összes tetszik.
Annyira nem vagyok híve az arcpiercingnek, de sokaknak jól áll az orrban vagy a septum is.
A többi nekem annyira nem jön be.
10/14 anonim válasza:
Nekem a nuni piercing tetszik.😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!