Kristanna Loken (a terminátor 3-ba ő volt a rossz robot és jól elfenekeltem volna...)
Thandiwe Newton (a mission impossible 2 ben játszott)
Mackenzie Davis (a legutolsó terminátor filmben játszott)
Gwyneth Paltrow (a Tökéletes gyilkosság filmben játszott)
Emily Blunt (A holnap határa filmben játszott)
Leah Remini (a férjek gyöngye sorozatban játszott és az első 3-évadis istennőként nézet ki)
Én szerintem ők a legszebbek abban a filmekben amiket leírtam. De még nagyon sok van. ÉS jönnek az újabb csibék!
A negyedik írónak üzenném: hogyne számítani a régi is? Néz meg kérlek Lesley Gore énekesnőt! Itt van egy videója [link] amiben hihetetlenül jól néz ki, pedig már rég meghalt 70 éves körüli korában. Ha már tudsz írni akkor te sem vagy ötéves. Mindnyájan öregek vagyunk. De ez nem számít. Az számít hogy még élünk és még vissza nézhetünk a múltba. Amúgy egy 18 éves ember sem fiatal. Mert néz vissza egy 18 évvel ezelőtti mobiltelefont... De mint írtam nem számít a kor és az idő.
Szia,
Hát a szépség az relatív. Mert azért nem csak a külső számít!
Néhány évvel ezelőtt láttam egy alacsony költségvetésű filmet. Az a címe hogy “Felettünk a Föld” - zseniálisnak találtam. Rögtön “beleszerettem” ebbe a színésznőbe aki a főszerepet játszotta, azt óta minden filmjét láttam, ami magyarul megjelent, sőt néhány olyat is ami nem + egy 2 évados sorozatát a Netflixen, ami szintén csak felirattal volt elérhető.
A hölgyet Brit Marlingnak hívják, most 42 éves, és rendkívül vonzó, mert van stílusa, ő nem egy Hollywoodi álomszépség, hanem egy nagyon is szerethető rendkívül okos és intelligens, ugyanakkor kicsit titokzatos és kedves is.
Igazi euró-amerikai - a norvég mellett német, angol és svéd származású.
Társíróként és producerként is részt vesz a filmekben és sorozatokban, nagyon színes egyéniség és ez átjön a filmjein is. Kifejezetten elgondolkodtató és izgalmas karaktereket alakít. Számomra megtestesíti a “titokzatos nő” fogalmát.
Üdv. Péter
Gal Gadot, a miért-et felesleges magyaráznom, elég ha megnézel róla egy fotót.
De Ana de Armas, Scarlett Johansson és Adria Arjona se kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!