Mennyire értetek egyet azzal, mely szerint Amber Heard a ''legszebb'' nő a világon?
Nem én mondom ezt, hanem több cikk a neten, többek között ez:
Gondolom nem kell bemutatni kiről van szó, hisz az utóbbi időben a csapból is ez folyt.
Azért képek azoknak, akik mégse tudják, ki ő:
Elsősorban fiúk, férfiak véleményére lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak.
Az ún. "aranymetszés'' szabályai alapján állapította meg róla egy plasztikai sebész.
Szóval, mennyire értetek egyet ezzel azzal, mely szerint ez a nő a világ legszebb nője?
Szerintetek szép? Nektek tetszik? (Most eltekintve attól, hogy milyen bírósági ügye volt és az emberek egy része hogyan vélekedik róla).
Nem értek ezzel egyet, vannak szebb nők szerintem nála.
Robert Pattinson-t sem találom a legszebb férfinak.
Az eleve hülyeség, hogy legszebb, mert nagyon sokféle szép ember van, értelmezhetetlen számomra, hogy legszebb, mert hogy a jóistenbe nézel meg 7milliárd embert meg a szépség eleve szubjektív, csak azért mert odaírod elé, hogy tudomány attól az még szubjektív marad ( meg hát biztosan véletlen az is, hogy egy európai/nyugati normákat képviselő, szőke, világos szemű fehér nőt választottak lol).
De amúgy én szépnek látom őt is, egyértelműen az.
Félreértés ne essék, nem én állítom ezt, és nem is az én véleményemet tükrözi, többször szembe jött velem ez a cikk különböző felületeken.
Tudni szerettem volna, mások mit gondolnak, mennyire értenek egyet vagy mennyire nem a cikkben elhangzottakkal.
Nem írtam le én mit gondolok, hogy senkit ne befolyásoljon a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!