Első próbálkozásra szerintetek milyen lett? (Tanfolyamra még nem járok) 19/L
2-es:
Nem öreges, nem mindenki szereti a hosszú körmöket és igenis meg kell tanulja egy körmös, hogy miként tud rövidekből optikailag előnyöst varázsolni.
Kérdező: precizitás és türelem! Messziről jól néz ki, de közelről látszik, hogy le van folyva egy-két helyen a lakk, ezeket mindenképp orvosold, mert igénytelen hatást kelt.
A hópelyhek sem elég precízek, látom, hogy néhol túl halvány lett és újra rá akartál menni, de nem tudtad tartani az irányt. Inkább minden nagyobb vonal előtt mártsd a festékbe, de kétszer egy ponton átmenni nagyon nehéz.
Köszi a tanácsokat!🥰🥰amugy tudom,a lakk nem sikerült olyan jol, már fáradt is voltam :))) bele telt jo pár órába míg megcsináltam hisz még a kellékek is furák voltak nekem így elsőre..de januártól megyek tanfolyamra is.
#1 öreges? már bocs de anyukámnak milyen körmöket kellett volna csináljak elsőre és főleg hogy ő dolgozik is és ott nem is szabad hosszú körmöket viseljen..és ő a hosszú körmöket nem is szereti.
Első próbálkozásra jó nagyon is 😅
A sáncokba ne hagyd belefolyni soha az anyagot, az a legfontosabb, arra gyakorolj rá! A díszítés se tökéletes még, de arra van ezer trükk. Elsőre lehet egyszerűbbeket és elsőre, egy lendülettel húzz meg egy vonalat. Igazából a 3-as mindent leírt szépen, annyit teszek hozzá, hogy hajrá és gyakorolj sokat! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!